Minden most kezdődik el

2022. szeptember 21. 18:48

Az oroszok újból hülyét csináltak mindenkiből. Csak azt nem tudjuk, hol ennek az egésznek a vége.

2022. szeptember 21. 18:48
null
Hoppál Hunor

„MINDEN MOST KEZDŐDIK EL

A Putyin által bejelentett részleges mozgósítás keretében az oroszok akár 2 millió (!) tartalékost is behívhatnak, ami szintlépés Moszkva hozzáállásában a háborút illetően.

Baromira fontos odafigyelni az orosz elnök szavaira, miszerint: »ha Oroszország területi integritását fenyegetik, minden rendelkezésre álló eszközt bevetünk«. Ez a következő napokban Donyeckben, Luhanszkban, Herszonban és Zaporizzsjában tartandó népszavazások fénytörésében értendő, hiszen azok eredménye után Oroszország részének fogják tekinteni ezeket a megyéket (részben vagy egészben).

Egy szó mint száz, az oroszok már megint hülyét csináltak mindenkiből. Csak azt nem tudjuk, hol ennek az egésznek a vége.”

Nyitókép: MTI/AP/Orosz elnöki sajtószolgálat

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veszettfejsze
2022. szeptember 22. 11:36
Most tényleg ez a lelkes középiskolás szintű és mélységű facebook poszt szemlézve lett? Először azt gondoltam, biztos az "eredeti teljes írást" ha megnyitom, valamilyen kevésbé szem előtt levő forrást feldolgozott az emberünk és kapok valamilyen elemzést, vagy érdekes új infót.
Tárkány Álmos
2022. szeptember 22. 09:30
Veletek ellentétben semmi tiszteletet nem érzek az elmebeteg diktátorok iránt. Figyelni meg egyáltalán nem érdemes rájuk: egyik nap ezt, másik nap azt hazudnak - ahogy épp az elmebajuk diktálja.
smarton84
2022. szeptember 22. 07:55
Mikor lesz Paks 2? Vagy belőlünk is hülyét csináltak?
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 21. 23:08
Csak belőled, istenedből meg apucidból csinált hülyét már régen, amikor az gázzal meg az atomos hitelekkel beetetett benneteket, és mindent egy lapra raktatok fel rá, és mostmár nincs más választásotok, mint tolni a szekerét orrvérzésig kegyelemfalatkákért cserébe, te nyikhaj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!