Verhofstadt: Kinek az oldalán áll Orbán?

2022. szeptember 06. 22:22

„Szigorítanunk kell a Putyin szövetségeseivel szembeni szankciókat” – fogalmazott a liberális EP-képviselő.

2022. szeptember 06. 22:22
null

Guy Verhofstadt a Twitteren jelentkezett be, és tette fel azt a kérdést, hogy vajon kinek az oldalán áll a magyar miniszterelnök. 

„Kinek az oldalán áll Orbán” – tette fel bejegyzése elején a kérdést Verhofstadt.  Hozzátette: „Szigorítanunk kell a Putyin szövetségeseivel szembeni szankciókat, nem pedig enyhíteni azokat”.

Kifejtette: „Ismét látjuk az érvet amellett, hogy eltöröljük az egyhangú döntéshozatalt a külügyek terén”.

 

 

Nyitókép: AFP

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. szeptember 09. 19:40
Guy, Guy má'meg elgurult gyógyszered? Kivel van Orbán? Hát a magyarokkal. Ja amúgy te Guy. Szeretném felújítani a kéglimet. Van vmi jó ötleted?
Nemnéma
2022. szeptember 07. 20:27
Ez pali egy elmebeteg, pszihopata! Csak rá kell nézni a kép(ei)-re. A megnyilvánulásai alapján, szintén egy öntörvényű, máshoz alkalmazkodni nem tudó, mások álláspontjánt nem toleráló "politikus". Igazi liberális dokrata!! Pont olyan tébolyult, gyökerét vesztett, mint nyugati világ felszínre erőltetett és a józan értékeket elfolytó, mindent bűzlő mocsárként beborító,beteg, liberális dogmái!
Nasi12
2022. szeptember 07. 18:52
Ha valaki utálja Zelenszkijt nem okvetlenül jelenti azt, hogy szereti Putyint. Ez olyan szándékos csúsztatás, mint ahogy évek óta összemossák a háború elöl menekülteket az illegális gazdasági határátlépökkel.
KBA98
2022. szeptember 07. 17:11
és ilyen aljas szemetek, hatalmas pénzekért teszik tönkre Európát? A hóhér kezére adnám, de nem könnyű halállal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!