Gólt lőtt, majd banánnal dobálták meg a brazil csatárt Párizsban (VIDEÓ)

2022. szeptember 28. 13:23

Vajon mi lesz a következmény? Két zártkapus a Puskásban?

2022. szeptember 28. 13:23
null

Góljának ünneplése közben banánnal próbálták megdobni Richarlisont, a brazil labdarúgó-válogatott csatárát a Tunézia elleni, keddi barátságos mérkőzésen, Párizsban – számol be az M4Sport.

A Parc des Princes Stadionba kilátogató tunéziai drukkerek a 18. percben még kedvenceik egyenlítő találatának örültek, egy perccel később viszont Richarlison visszavette a vezetést a braziloknak. Ezt az afrikai ország szimpatizánsai nehezen viselték és különböző tárgyakat, többek között vizes palackokat dobáltak a nem messze tőlük ünneplő brazil futballisták felé, majd a gólszerzőt egy banánnal célozták meg.

 

 

A rasszista megnyilvánulásra a brazil szövetség elnöke is reagált, aki elmondta, hogy sokkolták a történtek.

Az ilyen megnyilvánulásokat súlyosan meg kell büntetni” 

– jelentette ki a meccs után Ednaldo Rodrigues. Nem biztos ugyan, hogy felszólításának érvényt tudnak szerezni Párizsban, brazil lapok ugyanis azt írták, hogy a stadion biztonsági személyzete nem tudta azonosítani azt, aki a pályára dobta a banánt.

Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HoldChore
2022. szeptember 29. 22:51
Nem értem. Ez mitől rasszista?
Gèbi
2022. szeptember 28. 21:22
Lehet hogy csak meg akarták etetni szegény párát.
Karbantartó9
2022. szeptember 28. 18:52
És akkor mi van? Mi a fasznak ez a buzis hiperérzékenység? Jajj rémnézett a cica!
briganti
2022. szeptember 28. 18:08
ha nem lehet bevinni petárdát akkor majd beviszek banánt? érdekes logika......végül is aki banánnal megy meccsre, az előre eltervezett rasszista cselekményt fog elkövetni....ezen lamentálhatna az ep, vagy valamelyik gittegylet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!