Salátával küzd a Financial Times szerzője Ukrajnáért

2022. szeptember 23. 06:21

Szolidaritás olasz módra.

2022. szeptember 23. 06:21
null

A Financial Times szerzője, Amy Kazmin sajátos szemszögből közelíti meg az Európát sújtó energiaválságot. Publicisztikájában olyan praktikákról ír, melyekkel kevesebb gázfelhasználással lehet tésztát kifőznie az olaszoknak. A cikk írója említi az olasz kormány azon spórolási tippjeit is, melyek szerint rövidebb ideig kellene zuhanyozni, lejjebb kellene kapcsolni a fűtést, valamint lejjebb kellene kapcsolni a gázt tésztafőzéskor. 

„Gyakran hagyatkozom tésztára, amit hagyományos olasz módon, fedő nélkül készítek. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy az európai energiafogyasztók Oroszország háborús gépezetét finanszírozzák.

Miközben Ön ezt olvassa, valaki máshol már kattintott erre:

Magyarországon már senkinek sem kell félnie: személyesen Orbán Viktor lépett oda a megtámadott hírességek mellé

Magyarországon már senkinek sem kell félnie: személyesen Orbán Viktor lépett oda a megtámadott hírességek mellé
Tovább a cikkhezchevron
Ezen a nyáron azt éreztem, minden elkészített saláta egy szolidaritási aktus Ukrajna irányába”.

A szerző ezután biztosította olvasóit arról, hogy gyermekei tiltakozása ellenére végül sikerült spórolási technikákkal is tökéletes tésztát főznie. 

Nyitóképünk csupán illusztráció. Fotók forrása: Pixabay, YouTube. Szerkesztés: Mandiner

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. szeptember 23. 11:44
Tetszik ez a gasztronomiai szolidaritas. Ma este a szegeny ukranokert fogok vacsorazni... :-))
Válasz erre
3
0
Parm
2022. szeptember 23. 09:34
Pusztul a világ.
Válasz erre
0
0
villogókékfog
2022. szeptember 23. 09:12
Elmebetegek mindig is voltak, de nem emlékszem olyan időszakra, amikor hagyták őket szóhoz jutni. Ja, várjunk csak, a felvilágosodás korától divat lett.
Válasz erre
2
0
Gyugyesz
2022. szeptember 23. 09:09
Ma tésztát reggeliztem, amit vezetékes gázon főztem meg, fedő nélküli fazékban. A víz forrt, forrt, egyre csak lobogott... Menthetetlenül oroszbarát lettem.
Válasz erre
3
0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!