Olasz exminiszterelnök: Az olaszoknak választani kell a jogállamiság és Orbán Viktor modellje között

2022. szeptember 05. 09:19

Enrico Letta volt olasz miniszterelnök kifejtette, hogy a nemsokára esedékes olasz választásoknak mi a tétje.

2022. szeptember 05. 09:19
null

Az El País vasárnapi nyomtatott száma egy hosszú interjút közölt Enrico Lettával, az olasz Demokrata Párt (PD) főtitkárával, volt olasz miniszterelnökkel. Mint ismeretes, szeptember 25-én választások lesznek esedékesek Olaszországban, aminek kapcsán Enrico Letta kifejtette, hogy mi is a tétje annak:

A válaszában továbbá kifejtette, hogy a választás valóban csata az Olaszországról való két, különböző gondolkodás között. Egy európai Olaszország és egy nacionalista Európa között, egy jogállami Olaszország és egy Orbán Viktor modellje mellett érvelő Olaszország között, illetve egy klímaváltozással szemben álló Olaszország és egy olyan között, amely minden környezetvédelmi európai norma ellen szavaz.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Fabio Frustaci

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bojli68
2022. szeptember 06. 19:06
Nem kell attól félni hogy olaszban jobboldali kormányzás lesz abba biztos beleszól az eu. persze mert ott jogállamiság van!Ahhoz van jogod hogy azt csináld amit az unio mond!!!Ha belegondolok ez a jogállamiság olyan mint a háboru ukrajnában mindet rálehet fogni!
Nemtudommegállni
2022. szeptember 06. 14:06
Olaszok, itt az idő válasszatok! Hazaáruló tróger, állampolgárait semmibe néző szarháziak, vagy végre lesz Olaszországnak Nemzeti gazdája!!
zoles
2022. szeptember 05. 16:07
Azért azt ne felejtsük el, hogy Letta is egy Soros-csicska.
CirmoS
2022. szeptember 05. 13:43
Kiderül mennyire naivak, megvezethetők esetleg agyhalottak az olaszok, vagy átlátják, hogy a globálisták cselédei hazudnak mint a vízfolyás, és nem kérnek ebből a csürhéből ők sem. Meglátjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!