„Von der Leyen megszegte az ígéretét, nem elég szigorú Magyarországgal szemben” – Daniel Freund tombol

2022. szeptember 12. 18:31

„Orbán megtarthatja a már kifizetett pénzt” – nehezményezi a német EP-képviselő.

2022. szeptember 12. 18:31
null

„Von der Leyen megszegte ígéretét!” – fakadt ki a Twitteren a német EP-képviselő. Daniel Freund szerint

a Bizottság elnöke túlságosan elnéző Magyarországgal szemben.

„»Egyetlen ügy sem fog elveszni!« – állította többször is, igazolva a jogállamisági mechanizmus elindítását Magyarországgal szemben” – írta a baloldali politikus.  Most viszont, „hogy elindították, egyértelmű: csak a következő többéves pénzügyi keretből származó kifizetéseket érinti”. Freund ezután közölte, ez annyit jelent, hogy  „Orbán megtarthatja a már kifizetett pénzt”.

Kapcsolódó

Német lap: Von der Leyen kiegyezne az autokrata Orbánnal. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. szeptember 17. 18:04
Te rohadék büdös paraszt, fogd Már be a pofádat, mert Már nagyon elég ahogy ugatsz! Arschlock! Schwul! Huren Sohn! Meg egyszerüen ! Te büdös buzi, a kurva anyádat!
Zubr
2022. szeptember 13. 13:03
Üdv. mindenkinek... A cocializmus ban nem volt olyan diktatúra, mint most a demokráciában. Ki kell lépni ebből a fekáliából!
polárüveg
2022. szeptember 13. 11:58
Az EU szerződést szegett: a szerződés szerint járó újjáépítési pénzeket hazug rágalmakra hivatkozva jogtalanul nem fizeti ki, politikai zsarolásra használja. Trianon újratöltve: valós jogtalan jogfosztás valótlan hazugságokra hivatkozva. Az újabb trianoni jogfosztás megakadályozására az egyoldalúan jogtalanul megszegett szerződést fel kell bontani, a szerződésszegésben résztvevő, szuverén Magyarországnak kárt okozóknak a magánvagyonát zárolni kell kárenyhítésre. Egyből javulna a politikusi hozzáállás.
Carcess
2022. szeptember 13. 11:29
azért a gyökér helyében én kicsit aggódnék, hogy ha majd nem tudnak fűteni az emberek és nem lesz munkájuk mit fognak vele csinálni :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!