A globális pénzhatalmi rendszer azért robbantotta ki és tartja fenn ezt a háborút, mert ez neki alapvető stratégiai érdeke

2022. szeptember 04. 20:25

Aki a fegyvergyártást, az élelmiszergyártást és az energia gyártását ellenőrzi, az a világ ura.

2022. szeptember 04. 20:25
null
Bogár László
Bogár László

„A globális pénzhatalmi rendszer azért robbantotta ki és tartja fenn ezt a háborút, mert ez neki alapvető stratégiai érdeke, mert már nem volt képes pénzhatalmilag a dollár segítségével ellenőrizni azt a világrendet, amit eddig fenntartott. A háború pedig arra szolgál, hogy a komplexitást bontja vissza. Olyan komplex volt már a világ, hogy azt a globális pénzhatalmi rendszer már nem tudta ellenőrizni, és most szándékosan szétroncsolja ezt a világot. Ráadásul még óriási extraprofitokra is tesz szert, hiszen a háború fokozza a bizonytalanságot, a bizonytalanság automatikusan fokozza az inflációt, és itt mindössze erről van szó. Ezek mind inflációs pénzek. A világon semmi nem változott meg természetesen, hanem a bizonytalanság következtében mesterségesen többszörösére emelték az árakat, és itt szorosan összefügg egymással a fegyvergyártás, az élelmiszergyártás és az energia. Aki a fegyvergyártást, az élelmiszergyártást és az energia gyártását ellenőrzi, az a világ ura.”

Nyitókép: YouTube

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. szeptember 06. 14:17
A deep state zsidai.
zakar zoltán béla
2022. szeptember 05. 17:23
100%
fatman
2022. szeptember 05. 13:17
hát igen, de a legfőbb cél sztem Oroszország gyarmatosítása, rátenyerelni újra az ország gazdaságára, mint Jelcin idején...
csulak
2022. szeptember 05. 13:02
ezt jol latja Bogar elvtars
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!