Kadirov Pelosi látogatásáról: Minek kellett szegény öregasszonyt ijesztgetni?

2022. augusztus 02. 18:15

„Csendben és halkan véget lehetett volna vetni az egésznek, de nem, szegény nagyit órákig ijesztgették vadászgépekkel” – fogalmazott a csecsen vezető.

2022. augusztus 02. 18:15
null

Ramzan Kadirov közösségi-média oldalán egy rövid, gúnyos hangvételű üzenetben fejtette ki a véleményét Nancy Pelosi tajvani látogatásával kapcsolatban. 

Bejegyzésében feltette a kérdést: „Miért kell ekkora felhajtást csinálni, megijeszteni az embereket, amikor nyugodtan hagyhatták volna, hogy egy szegény öregasszony Tajvanra repüljön”.

légvédelemmel, rombolókkal és hangos nyilatkozatokkal” – jegyezte meg cinikusan a csecsen vezető.

Kapcsolódó

Peking azzal fenyeget, hogy célzott hadműveleteket fog végrehajtani Tajvan ellen. Bővebben... 

Nyitókép: AFP

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. augusztus 03. 07:39
Az a baj , hogy Kadirov kaukázusi fehér fajta muszlim és nem sémita arab fajta muszlim! Ugyanis nem ugyanaz a kétféle FAJTA !
Carcess
2022. augusztus 03. 06:57
nagyon nem haver Kadirov de mindig szakadok a posztjain :D
Lajoss
2022. augusztus 03. 04:50
kadirov-hirmondó..mandiner.ru Undorítóak vagytok!
Kivűlálló
2022. augusztus 03. 00:21
Nem emlékszem migráns faszszopóka, hogy nyivákoltál volna, mikor a radikális muszlimok százezreit engedte be a fajtád Európába...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!