Olaf Scholz: Az orosz turisták kitiltásáról európai szintű vitát kell folytatni

2022. augusztus 15. 20:19

„Nem szabad, hogy a döntéseink megnehezítsék Oroszország elhagyását, a politikai vezetés és a diktatúra elől való menekülést” – fogalmazott a német kancellár.

2022. augusztus 15. 20:19
null

Olaf Scholz német kancellár kijelentette, hogy az orosz turisták kitiltásáról európai szintű vitát kell folytatni, de nem szabad megnehezíteni a Kreml ellenfeleinek életét, hogy elmeneküljenek Oroszországból – számolt be az Al Jazeera.

Számunkra az a fontos, hogy megértsük, sokan menekülnek Oroszországból, mert nem értenek egyet az orosz rezsimmel”

– mondta Scholz az északi országok vezetőivel Oslóban tartott találkozót követően.

„Nem szabad, hogy a döntéseink megnehezítsék Oroszország elhagyását, a politikai vezetés és a diktatúra elől való menekülést” – fogalmazott a német kancellár.

Nyitókép: MTI

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2022. augusztus 16. 12:36
Először ez zöld fasz a illegális migránsokat tiltsa ki, utána az amikat meg az angolokat Lehetne azon is gondolkodni, hogyha béke lesz egyszer Ukrajnában milyen feltételekkel költöztetjük vissza az ide menekült ukrajnaiakat, mert elvégre ez csak ideiglenes menekült státusz a biztonságuk érdekében. Kapnak lakást, ellátást és ideiglenes tartózkodási engedélyt, hogy munkát vállaljanak. Esetleg a német politika így akarsz ukrán rabszolgamunkásokat? Ez is benne van nem?
masikhozzaszolo
2022. augusztus 16. 10:10
Megjöttek az új hírek a BOK csarnokból. Hiába a szombati 20 ezres, ukrajnai határon átjövő tömeg, kevesen voltak hétfőn. Olyanok, akik ott tanulnak, valami sah, vagy király gyerekei, aki szállodát kerestek, és olajszakmában tanultak az Ukránoknál. És majd repülnek haza. De hát tartózkodási engedély az ezért nekik is kell nálunk, nincs kivételezés. Úgy is öltözködtek. És már csökken a Mitparancsolszédesgazdám mentalitás is a segélyezésben. Sonkás(disznó) szendvics kevés, nincs buborékos víz, kis kakaós csiga néha, tasakos levest kaphatsz, nem olyan meleg vízzel. Katonai májkrém. Csak sertés. Fel lehet szállni a berlini vonatra.
Jooee
2022. augusztus 16. 09:20
A legjobban akkor járnátok, ha az amerikaiakat tiltanátok ki.
Martonzsolt
2022. augusztus 16. 08:26
Elképesztő hogy ez az USA EU brigád mennyire ellenszenves undorító szarfos Ukrán faXszopó gerinctelen jellemtelen szarok gyülekezete,kurva anyátokat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!