Tankon lovagló Putyin-szobor jelent meg egy játszótéren a New York-i Central Parkban

2022. augusztus 06. 22:22

James Colomina francia művész egy Instagram-posztban vállalta a szobor elkészítését.

2022. augusztus 06. 22:22
null

Egy élénkpiros színű Vlagyimir Putyin-szobrot állított ki a New York-i Central Park egyik játszóterén James Colomina francia művész – adta hírül a CNN.

A művész egy Instagram-posztban vállalta a szobor elkészítését, amely Putyint egy miniatűr harckocsi tetején ülve ábrázolja.

James Colomina szerint „a műalkotásnak az a célja, hogy elítélje a háború abszurditását, és rávilágítson a gyerekek bátorságára, amikor a mások által kiváltott erőszakos, katasztrofális helyzetekkel szembesülnek” – írta Colomina.

Mutatjuk a szobrot ábrázoló bejegyzést:

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2022. augusztus 07. 20:48
Libsi fake
Reszelő Aladár
2022. augusztus 07. 17:49
Egy lipsik nem kerget a konkrét őrületbe Putyin létezése?
nempolitizálok
2022. augusztus 07. 16:43
Azért lenne sértődés, ha Moszkvában hajlongó "demokrata" USA politikusok szobrai jelennének meg dávid csillaggal a homlokukon.
röviden
2022. augusztus 07. 15:27
Ahogy biciklin eldőlő, Amerikát maga alá temető Bident, csőbensült Schulzot ábrázoló szobor, ez is abszurd, kivált egy játszótéren..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!