Molotov-koktélt dobtak Nagydobrony polgármesterének az udvarára

2022. augusztus 08. 06:39

Maffiamódszerek újultak ki Kárpátalján.

2022. augusztus 08. 06:39
null

Kárpátalján még ma is alkalmazzák a bandita megfélemlítési módszereket, ezt bizonyítja az is, hogy Molotov-koktélt dobtak a Nagydobronyi kistérség polgármesterének az udvarára – számolt be az Index a Kárpáthír nyomán. Hozzátették: a Nagydobronyi kistérség polgármestere augusztus 5-én

éppen a családjával volt vendégségben,

amikor a szomszédok szóltak neki, hogy valamit bedobtak az udvarába, amitől kigyulladt az ott álló autója. Nagy Ferenc elmondása szerint mire hazaért, a tüzet eloltották, kár pedig nem keletkezett. Miután az esetről értesítette a rendőrséget, átnézte a otthonára felszerelt kamerákat, amelyek rögzítették az esetet.

A felvételeken az látszik, hogy egy fiatal férfi Molotov-koktélt dob be a ház udvarába, ami egy robbanásszerű tüzet okozott, írják. A polgármester a Nagydobrony Online Facebook-oldalra feltöltött videójában azt mondja, hogy az elkövető saját magát is felgyújtotta, és égő lábakkal menekült el a helyszínről.  Elmondása szerint a szomszédjainak köszönhető, hogy nem történt tragédia, és a tűz nem terjedt tovább. A kamerák felvételeit átadta a rendőrségnek, akik szándékos gyújtogatás miatt indítottak nyomozást.

Nagy Ferenc sejti, ki lehetett az, aki a Molotov-koktélt bedobta, és úgy véli,

ez fenyegetés volt, és meg akarták őt ijeszteni.

„Jó irányba haladunk. Annak idején zászlónkra tűztük a korrupció és minden olyan felszámolását, ami szégyent hoz a Nagydobronyi kistérségre. Nem hiszem, hogy ezzel meg tudtak volna minket ijeszteni, a munkánk folyik tovább” – fogalmazott a polgármester. Majd hangsúlyozta, hogy a térség területén nem fogad el semmilyen törvénybe ütköző tevékenységet.

Szerinte azért akarhatták megijeszteni, hogy ne folytassa a munkáját, írják. Hangsúlyozzák: a beszámoló szerint az utóbbi időben kiéleződött a konfliktus a községi tanács csapata és a törvényszegők között, akik a helyi hatóságok szigorú fellépése miatt egyre elszántabbak.

Kép forrása: Youtube

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. augusztus 08. 21:49
Ursula pedig azt mondta, hogy Ukrajna a demokrácia mintaállama.
HunCsz
2022. augusztus 08. 13:53
Nehogy elfelejtsük ez a világkirályság gyarmatának mindennapja amit ez a pervez, gyilkos bohoc képvisel és ebből lett többek között elegük az oroszoknak, ahol 14.000 ukrán állampolgárságú orosz embert megöltek a horogkeresztes nácik a liberál nácik fedezette mellett. egyeseket élve égettek el lást Odesza. Ezekért fog európa megfagyni és nyomorogni. Persze a mócskos megválasztott vezetőik miatt
zakar zoltán béla
2022. augusztus 08. 13:05
Mexico
olajfa1
2022. augusztus 08. 09:34
Szerintem ez TERRORISTA CSELEKEDET VOLT!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!