„Attila, a hun meleg volt” transzparenssel „köszöntötték” a fradistákat a szlovák ultrák

2022. július 27. 21:15

A Slovan szurkolói a kifeszített molinóról egy képet is megosztottak közösségi oldalukon.

2022. július 27. 21:15
null

„Attila, a hun meleg volt” transzparenssel várták a Magyarországról érkező Fradi-szurkolókat a pozsonyi Slovan drukkerei. Az erről készült képet a Nemzeti Sport vette észre a szlovák ultrák Facebook-oldalán.

A molinót Pozsony egyik bekötő útjánál feszítették ki. 

„A szlovák ultrák amúgy ezzel leteszik a voksukat a hun–magyar folytonosság mellett, amit többen is vitattak az elmúlt évszázadban” – hívta fel a figyelmet a lap.

Mint ahogy azt a Mandiner megírta, szerdán 20.30-kor vette kezdetét a pozsonyi Slovan -Ferencváros visszavágó, amelyre a magyar szurkolók különvonattal utaztak ki a szlovák fővárosba.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fecoka
2022. július 29. 09:20
Elő lehet venni az idősebb vagyok mint szlovákia pólókat.
WSmith
2022. július 28. 14:57
Így fejeznék ki a szlovák buzik, hogy büszkék arra, hogy ők is Attila népe lehetnek?
balbako_
2022. július 28. 14:47
Mondjuk ez csakis az akkor (is) hanyatló Európára volt csak igaz. Ott henteregtek a buzik egymás hegyén hátán. A hunokra ez nem volt jellemző.
Senye Péter
2022. július 28. 14:25
Összetévesztették Dzsingisz kánnal, akiről a Mongolok titkos történetében írnak ilyesmit (az ötszáz gyerekét meg biztosan örökbe fogadta).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!