Orbán Viktor nyitóbeszédet mond az amerikai CPAC konferencián

2022. július 11. 14:23

Dallasba utazik a kormányfő.

2022. július 11. 14:23
null

Augusztus 4-ére a texasi Dallasba hívták Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, hogy nyitóbeszédet tartson a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference) – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.

A CPAC 1974-ben alapított jobboldali politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.    

Orbán Viktor az Európában elsőként megrendezett CPAC Hungary-n is beszédet mondott idén májusban, a budapesti Bálnában, ahol többek között ismertette a jobboldal sikerének világszerte alkalmazható 12 pontos receptjét.

(MTI)

Fotó: Mátrai Dávid

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. július 12. 11:00
egy kis jozan beszed amit az USA polgarai , LMK ota nem hallottak !
foldizs
2022. július 12. 08:00
Nem kéne a fizetését még legalább a százszorosára emelni? Hiszen láthatóan megdolgozik érte.
puszt
2022. július 12. 04:52
"jobboldal sikerének világszerte alkalmazható 12 pontos receptjét." LOL Amúgy valakinek nagy bukás lesz ott... Mert ahol megjelenik, mindig bukik valaki... Olyan kuvik féle mostanában. :)
barany
2022. július 11. 20:31
Nagyon fájhat hitvány balliberálisainknak, hogy Orbán az amerikai republikánusok rendezvényének díszvendége lesz. (A republikánusok ősztől valószínűleg megszerzik a törvényhozási többséget, két év múlva pedig a köztársasági elnöki tisztséget is.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!