„Lépjen vissza a királynő őrétől” – ordította a királynő őre egy turistának Londonban

2022. július 26. 12:53

A turisták kiírták: ezután soha nem mennek vissza a fővárosba.

2022. július 26. 12:53
null

 

Egy londoni turista Erzsébet királynő egy lovasával, vagy csak annak lovával akart pózolni, de nem volt neki elég szimplán odaállni, mint azt tette az előtte levő fotózkodó is, hozzá is ért a lóhoz, amit az állat nem szívesen fogadott. A nőt azonban ez nem túlzottan érdekelte, megpróbálta megfogni a gyeplőt. Ez borította ki a lovon ülő őrt.

„Lépjen vissza a királynő őrétől, ne érintse meg a gyeplőt!” – ordította, mire a nő eszméletlenül megijed, és a mellkasát fogva elugrik.

Soha nem megyünk vissza Londonba ezután az incidens után” – írta a Tiktokra a videót a mostohaanyjáról feltöltő fiú, ám mint a 24.hu cikkéből kiderül, több kommentelő is az őrrel értett egyet.

@phigs_ We Will Never Return To London After This Incident #queensguard #london #england #fypシ ♬ original sound - Ethan

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
daermon
2022. július 27. 09:26
Ez mikori hír? Kb 1000 ilyen v. ehhez hasonló jelenet van fent videókon. Gyalogos gárdisták, lovasok, sima rendőrök - és hülye turisták
sheu
2022. július 27. 02:36
Én az őr helyében szóltan volna a nőnek, ha nem takarodik el azonnal, akkor kap egyet a fejére a kard lapjával.
Káj-Ármin
2022. július 26. 21:38
Szegény őr, biztos jó régóta frusztrálhatta a sok kis szaros turista...
DonCiccio
2022. július 26. 21:29
,,Még jó hogy bele nem lépett " )))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!