Egy romániai férfi közokirat-hamisító vegyesboltot nyitott

2022. július 13. 07:45

Lehetett nála hamis jogsit, autóbiztosítást sőt még negatív covidteszt-eredményt is venni.

2022. július 13. 07:45
null

A Főtér arról ír, hogy egy Fehér megyei férfi olyan nélkülözhetetlen dokumentumok hamis verzióját kezdte kínálniaz ügyfeleinek, mint a jogosítvány, a kötelező gépjármű-biztosítás, a szakmai alkalmassági bizonyítvány, vagy negatív koronavírus teszteredmény (PCR-teszt természetesen). Az üzlet be is indult, számos megyéből jöttek a kuncsaftok, ám ekkor megjelentek a rendőrök, írják.

A rendőrség közleménye szerint az ügyben eddig Fehér, Hunyad, Szeben, Giurgiu, Arad, Bihar, Brassó, Kolozs és Temes megyében, valamint Bukarestben tartottak házkutatásokat, és

máris azonosítottak 68 olyan személyt, akik a Fehér megyei férfi okirat-hamisító vegyesboltjában vásároltak be.

Címlapkép: Facebook 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. július 15. 00:47
Románia mindig is ilyen volt! Mivel mindig úgy fordulnak, ahogy nyugatról utasítanak, ezért az eu szerint (és a magyar moslékok szerint) minden rendben ott. Bezzeg Románia, ugye? Ukrajna meg még 2 szinttel lejjebb...
Carcess
2022. július 13. 14:07
de ugye románia a korrupcióellenesség és jogállam mintaképe :D de mostanában nem vicsorognak annyira ránk úgyhogy legyen ez az ő bajuk :)
Nagyvakond
2022. július 13. 11:04
Buna ziua! Akkor lesz két jogsi, egy személyi, meg... Bankkártya van? Bun, akkor négy bankkártya, de jó vastagot! Ja, és két erkölcsi bizi! Köszike!
nyugalom
2022. július 13. 09:24
Kövesi es jurova etnők mit szólnak ehhez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!