Bayer Zsolt: Manfred Weber ismét remek ötlettel állt elő (VIDEÓ)

2022. július 11. 09:17

Az Európai Néppárt elnöke szerint Magyarország eltárolt gázmennyiségének legalább felét oda kellene adni a rászoruló európai államoknak.

2022. július 11. 09:17
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy az Európai Néppárt elnöke, Manfred Weber azt találta mondani, hogy „igazságosan kell elosztani az EU-ba érkező gázt”. A német politikus szerint elfogadhatatlan lenne, hogy a „szerencsés” tagországok feltöltött tározókkal, mások pedig energiahiánnyal sújtva vágnának neki az őszi-téli időszaknak.

„Manfred Weber politikai teljesítménye abban írható le, hogy az imént emlegetett Európai Néppártból egy olyan formációt tudott csinálni meglepően rövid idő alatt, amely formáció gyakorlatilag ma már semmiben sem különbözik bármelyik balos európai párttól”fogalmazott Bayer Zsolt legújabb videójában.

Ez az ő elvitathatatlan politikai teljesítménye. Ő ezt tudja”

– húzta alá, majd kiemelte: „Most az van, hogy jönnek és azt mondják, hogy adjuk oda a gázunk felét, mert nekünk sok van, nekik meg kevés”.

A teljes videót itt nézheti vissza:

Nyitókép: Frank Hoermann / Sven Simon / AFP

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. július 13. 11:08
"..Az Európai Néppárt elnöke szerint Magyarország eltárolt gázmennyiségének legalább felét oda kellene adni a rászoruló európai államoknak."--mondja a weberfrédi. ÉS KÖZBEN JÓDLIZZUNK IS(?)--KÉRDEM SZERETETTEL......
Ugo Gueremi
2022. július 12. 19:54
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
Kivűlálló
2022. július 12. 18:36
"Manfred Weber ismét remek ötlettel állt elő" Miért, volt ennek a fatökűnek valamikor is egy normális ötlete...?
fenris
2022. július 12. 14:12
A kurva anyád, kedves Manfred....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!