Egy román sofőr a salátában levő ecetre fogta, hogy a teszt kokain, amfetamin és kannabisz nyomait mutatta ki a szervezetében

2022. június 13. 12:13

Rendkívül erős ecetet talált salátájába egy román sofőr. A rendőrök nem hittek neki.

2022. június 13. 12:13
null

Szokatlan módon próbálta kimagyarázni egy autós az őt megállító rendőröknek, hogy miért mutatott ki a drogteszt többféle kábítószert is a szervezetében. 

A Főtér szerint a hétvégi közúti ellenőrzést végző egyenruhások rutinellenőrzés során vetették be a tesztet, ami amfetamin, kokain és vadkender nyomait is kimutatta. A rendőrök kérdőre vonták a fiatal férfit, aki azonnal előállt a magyarázattal:

mint mondta, a teszt csakis az általa korábban elfogyasztott salátában levő ecet miatt lett pozitív.

A rendőrök ebből a válaszból rögtön sejtették, hogy a teszt eredménye valós, tájékoztatták az autóst, hogy ezzel a magyarázattal rendszerint azok állnak elő, akiknek az alkoholtesztje lesz pozitív.

A sofőr erre már azt mondta: gyulladáscsökkentő gyógyszert szed, és biztos attól lett pozitív a tesztje. A rendőrök nem hittek neki, és kábítószer-fogyasztás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Nyitókép: Annette Riedl / DPA / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. június 13. 17:59
Ez a lényeg: "ezzel a mesével rendszerint azok állnak elő, akiknek az alkoholtesztje lesz pozitív."
Ólat a trolloknak
2022. június 13. 16:46
A sofőr minden bizonnyal az Elena Ceausescu vegyipari egyetemre járt..
MrTájfel
2022. június 13. 15:55
Saját tulajdonú drogot sem találtak még senkinél...
fogas paduc
2022. június 13. 15:24
Tanulni kellett volna egy kis szerves kémiát inkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!