Jegyük árát követelik vissza az angol szurkolók

2022. június 15. 13:04

„Soha életemben nem fütyültem még ki csapatot, de erre a produkcióra nem lehetett más reakciót adni” – fogalmazott az egyik angol drukker.

2022. június 15. 13:04
null

Mint arról lapunk is beszámolt, kedden történelmi sikert aratott a magyar labdarúgó-válogatott az angol nemzeti tizenegy ellen. A hazai 4-0-s vereség sokkolta az angol futballrajongókat, az egyik helyi csatorna, az ITV által gyűjtött szurkolói reakciókból válogatott a Magyar Nemzet.

Soha életemben nem fütyültem még ki csapatot, de erre a produkcióra nem lehetett más reakciót adni. Southgate-nek mennie kell

– fogalmazott az egyik angol szurkoló az ITV-nek a wolverhamptoni Nemzetek Ligája-mérkőzés után, amelyen Magyarország 4-0-ra legyőzte Angliát.

Természetesen nem volt egyedül véleményével, az angol szövetségi kapitány egyértelmű kritikákat kapott a lelátóról már a meccs alatt is.

„Southgate borzasztóan állította össze a csapatot. Pénzkidobás volt eljönni a meccsre” – szögezte le egy másik rajongó. Utóbbi tekintetben egy fiatal társa még tovább ment.

Vissza kellene adniuk a jegy árát. Az érettségi időszak közepén eljövök a mérkőzésre, erre ezt kapom a válogatottól

– bosszankodott az angol diák.

Nem véletlen, hogy az angol drukkerek gyorsan elhagyták a lelátót – sokan már a harmadik gól után –, ellenben a magyar szurkolók nagyon nehezen tudtak elszakadni a Molineux stadiontól.

Fotó: PAUL ELLIS / AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. június 17. 09:13
"Vissza kellene adniuk a jegy árát. Az érettségi időszak közepén eljövök a mérkőzésre, erre ezt kapom a válogatottól" Ennyi esze van egy érettségi előtt álló angol gyereknek! A felelősségérzet is figyelemre méltó. Szabad akaratától vezérelve jegyet vett a meccsre, elment, de nem olyan lett az előadás, amilyenre számított, erre visszakéri a jegy árát. Basszus! Senki nem mondta neki, hogy ez nem egy előre megírt opera, ahol tutira XY-t ölik meg, és a másik főhősnek semmi baja nem eshet? Renew Europe = Retard Europe
néhai Ch.Pilot
2022. június 17. 09:08
Hamarosan megjelenik "Anthony Endh: Miért beteg az angol futball?" című könyve, mely rekord idő alatt válik bestsellerré. :-D
nemox
2022. június 17. 08:56
A helyükben én is ezt tenném. Az angol foci már egy ideje leáldozóban van. Az egyetlen reményük most az lehet, hogy Magyarország megnyeri az egész ligát, akkor a bajnoktól kikapni annyira nem gáz.
truthisone
2022. június 16. 15:19
"Soha életemben nem fütyültem még ki csapatot..." Most sikerült. Csapatot is meg egy ősi nemzet himnuszát is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!