Húsz év börtönbüntetésre ítélték az Epsteinnek kislányokat beszervező kerítőnőt

2022. június 28. 21:31

A 60 éves asszony bűnösségét tavaly decemberben állapította meg az illetékes manhattani szövetségi büntetőtörvényszék öt vádpontban, de a büntetés kiszabására csak most került sor.

2022. június 28. 21:31
null

Húsz év börtönre ítélték kedden Ghislaine Maxwellt, amiért segítséget nyújtott Jeffrey Epstein néhai pénzembernek fiatal lányok sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények elkövetésében.

A 60 éves asszony, aki Epstein kerítője és barátnője volt – valamint Robert Maxwell néhai brit sajtómágnás lánya – bűnösségét tavaly decemberben állapította meg az illetékes manhattani szövetségi büntetőtörvényszék öt vádpontban, de a büntetés kiszabására csak most került sor.    

Az ítéletet Alison Nathan bírónő ismertette. Az amerikai vádhatóság a múlt héten harminc és ötvenöt év közötti börtönbüntetés kiszabását kezdeményezte Maxwell „megdöbbentően ragadozószerű” cselekményei miatt a szövetségi ítélkezési iránymutatásokkal összhangban. Maxwellt 2020 júliusában tartóztatták le és ismételten megtagadták tőle, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessék.

(MTI)

Fotó: HANDOUT / US DISTRICT COURT FOR THE SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2022. június 29. 10:36
Csúnya antiszemitizmus ez az ítélet, elvtársak. Csodálkozom, hogy valamelyik(mit valamelyik, az összes) zsidó világszervezet még nem szólít fegyverbe a dreyfussi módra ártatlanul elítélt fajtársnő miatt. Hiszen soros george óta tudjuk: ezek a gyanúk,vádak, ítéletek a zsidók elleni fajgyűlölet legbiztosabb jelei, ahogyan bartuslászló is naponta megmondta. És természetesen mindez felveti Orbán Viktor határozott felelősségét.
Fehér Agyar
2022. június 29. 09:52
Mi motivál egy nőt egy ilyen tettre? A pénz nála nem játszhatott, hiszen kőgazdag családból származik, akkor meg mi haszna származhatott belőle? Befolyás? Persze akkor is gusztustalan. Ha egy nő öregszik, rendkívül szánalmas, ha madame lesz belőle
Turius
2022. június 29. 09:41
Aki embereket csampészett, de "senki nem tudja, hova".
szodabár
2022. június 29. 08:29
Azok a 17 éves kislányok nagyon is tudták, hogy mit csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!