Albán miniszterelnök az uniós vezetőknek: Egy nagy kupleráj vagytok

2022. június 23. 15:35

Durván nekiment az uniós vezetésnek a brüsszeli csúcson Edi Rama.

2022. június 23. 15:35
null

Csütörtökön Brüsszelbe látogatott hat nyugat-balkáni állam vezetése, hogy az uniós tagjelölti státuszról tárgyaljanak. A csúcsra Albánia, Észak-Macedónia, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Montenegró, valamint Koszovó képviselői utaztak ki. Az Euronews beszámolója alapján nem lehet kijelenti, hogy ne lennének feszültségek a tárgyaló felek között. Bulgária ugyanis megvétózta Észak-Macedónia és Albánia csatlakozási tárgyalásait.

A portál Edi Rama albán miniszterelnököt idézi, aki a következőt mondta, az uniós vezetőknek címezve:

Egy nagy kupleráj vagytok.

Szégyen, hogy egy NATO-tagállam foglyul ejt két másik NATO-országot, amíg Európában háború dúl. Nem valami bizalomgerjesztő azt látni, hogy 26 tagállam impotens módon egy helyben csücsül”

– fogalmazott Edi Rama.

Nyitókép: Kenzo Tribouillard / AFP

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irondome
2022. június 24. 10:27
És még enyhén fogalmazott!
confitür
2022. június 24. 10:01
Pontosan Így van,egy nagy büdös kupleráj.
Pax22
2022. június 24. 09:45
Végre, hogy már más is vétózik! Eddig az egész bagázs csak a magyar vétóra várt, mögénk bújva. De igaza van! Az egész uniós parlament egy jól megfizetett kupleráj, a magyar ellenzéki hazaárulókjal együtt
sagirdilsiz
2022. június 24. 09:37
Van tanító mestere az albán PM-nek? https://tinyurl.com/yckndv9y
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!