Kadirov megkapta a Fogorvosi Érdemrend kitüntetést

2022. június 28. 13:35

Ő pedig Kadirov-rendet adományozott a Köztársasági Fogászati ​​Klinika főorvosának.

2022. június 28. 13:35
null

„Megnyílt a Groznij 1. számú Fogászati ​​Klinika új épülete Groznijban, hétfőn részt vettem a megnyitó ünnepségen. Az Oroszország legjobb anyagi és technikai bázisával felszerelt egészségügyi intézménye a város Sheikh-Mansurovsky kerületében található" – írta Kadirov a VKontakte közösségi oldalon.

A csecsen hadúr hozzátette, hogy Csecsenföld legmagasabb kitüntetését – a Kadirov-rendet – adományozta a Köztársasági Fogászati ​​Klinika főorvosának, Yunus Umarovnak.

„A rendezvényen a Csecsen Köztársaság fogorvosi szolgálatának fejlesztéséhez való hozzájárulásomért megkaptam az Orosz Fogorvosi Szövetség I. fokozatú Fogorvosi Érdemrendjét. Őszinte köszönetemet fejezem ki mindenkinek, aki részt vett a klinika új épületének építésében” – mondta Kadirov.

Nyitókép: MTI Fotó: Horváth Júlia

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balage74
2022. június 28. 21:34
Fodrászat is nyílhatna Groznijban
AntiSorosWeapon
2022. június 28. 19:30
Hobbit fogorvos a gyűrűk urában se volt, de csecsenföldön most mar van egy Respekt
AntiSorosWeapon
2022. június 28. 19:29
Engem is érdekelne
koronaszepe
2022. június 28. 16:25
Hogy a picsába bírják ki nevetés nélkül? :-)))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!