A Mi Hazánk „nem támogatja sem Ukrajna, sem a tálibok EU-tagságát”

2022. június 28. 20:06

„Felháborítónak tartjuk, hogy ennyire elvtelen és következetlen a többi párt” – írta Facebook-oldalán Dúró Dóra.

2022. június 28. 20:06
null

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese Facebook-oldalán „felháborítónak” nevezte, hogy olyan pártok állnak Ukrajna tagjelöltsége mellett, amelyek „gyakran lobogtatják az emberi jogok zászlaját, de itt becsukják a szemüket”.

Véleménye szerint ez „elvtelen” és „következetlen” magatartás, annak fényében, hogy „Ukrajna betiltotta az orosz zenét, az orosz nyelvet és nem mellesleg a Kárpátalján élő magyarok jogait is folyamatosan megsérti”.

Ehhez hasonló elképesztő jogkorlátozást eddig csak a tálibok alkalmaztak

– vélekedik Dúró. Leszögezte: a Mi Hazánk nem támogatja sem Ukrajna, sem a tálibok EU-tagságát.

Nyitóképen Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Fotó: Bánszegi Rebeka

Kapcsolódó cikkek

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beatrix8642
2022. július 02. 12:14
NYASGEM örök vesztes, agyatlan, 1 bites tehetségtelen pöcs! Nézd már meg a negatív lákjaitok, és az én pozitív lákjaim! Talajba, betonvba lettetek döngölve Magyarország egyik legképzettebb természettudományos, konzervatív férfia által! Enyi analfabéta, gyenge elméjű farok, liba egy helyen?! Tragéádia és egyben a bizonyíték arra, hogy nem a menyiség, hanem a minőség számít! Te hulladék vagy és vesztes, persz közben nagy pofáju, neveletlen pöcs!
Budai Katalin
2022. június 29. 14:12
Kedves Nóra! Miért van mindig az az érzésem, hogy túl frivolan öltözködsz és nagyon szereted felhívni a figyelmed a melleidre, ezért túlságosan kirakod a placcra. Képviselői és négy gyermekes anyai mivoltodra tekintve, számomra ez visszataszító. A visszafogottabb öltözködés elegánsabb volna, többet hozna a konyhára.
beatrix8642
2022. június 29. 13:42
Taknyos kettes számú, műveletlen senki! Fogd vissza magad! Mutasd a lájkolást ovodás! Ahhoz is hülye, alkalmatlan vagy! Dóra hervccegnő hozzátok képest! Halálra kacagja magát szenvedéseiteken! Egy ember megszivatja az egész tudatlan bagázst! Égő, de nagyon!
Bicsike
2022. június 29. 13:22
Mandi baszd meg. Ha törölsz egy tagot a hozzászólásával együtt akkor töröld már az arra reagáló hozzászólást is. Lóg a levegőben egy hozzászólásom, mert kitöröltétek a tagot meg a hsz-t is. Viszont így teljesen félreértelmezhető az általam itt 7:17-kor írt reakció MTV Hottest Hits 2022 hozzászólására akit töröltetek, ami abból is látszik, hogy mennyien dislikeolják. Úgy értelmezhető, hogy Dúró Dórára értettem amit írtam. Közben csak egy szarházit tettem helyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik