Petry Zsolt munkanélküli, és ez fél évig még biztosan így marad

2022. május 12. 19:35

Még tavaly áprilisban menesztettek neki, miután politikai véleményt fogalmazott meg a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

2022. május 12. 19:35
null

Továbbra sincs munkája a Bundesligában szereplő Hertha BSC korábbi kapusedzőjének, Petry Zsoltnak, akit tavaly áprilisban menesztettek a berliniek, miután politikai véleményt fogalmazott meg a Magyar Nemzetnek adott interjújában – írta meg az Nemzeti Sport. A lap hozzátette, hogy az 55 éves magyar szakember perben áll a klubbal, de csak szeptemberben kezdődnek a tárgyalások.

„Azt hittük, néhány héttel később el is kezdődik a per, de szeptember elsejére tették. Ilyet még az ügyvédem sem élt meg tizenkét éves praxisa során.

Rengeteg pénzről van szó. Most ötvenöt éves vagyok, s még tizenkét évem van a nyugdíjig. Ha azt vesszük, hogy a Herthánál határozatlan idejű szerződésem volt, akkor tizenhárom évnyi pénzemre is igényt tarthatok” – nyilatkozta Petry a Blikknek.

A volt (?) kapusedző jelenleg Hoffenheimben él, ahol beiratkozott egy intenzív angol nyelvtanfolyamra, gondolva, hogy a per után nem lesz könnyű elhelyezkednie Németországban.

Nyitókép: Twitter

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. május 14. 12:52
Fél évig? Még szerencse, hogy ott nem 3 hónapig jár a munkanélküli! :DD Egyet magyarként jól megtanult: hogyan kell cigányként viselkedni, és tovább fejni a németeket.
pintyőke
2022. május 13. 14:23
Bundás görény. https://www.blikk.hu/sport/bundaval-vadoljak-petry-zsoltot/ckky01s
fejedlm
2022. május 13. 12:08
Miért él Hoffenheimben? Olyan jó a kaja meg a levegő? Munkája úgysincs jelenleg.
Ohel
2022. május 13. 11:13
Ennyit a vélemény szabadságról Európa közepén. Akkor tehát hol nincs rendben a jogállam? Na hol? - Nem látom a "roppai juniót", hogy megindította volna az eljárást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!