Zelenszkij: Végre megvan az eredmény!

2022. május 04. 06:42

Úgy tűnik, biztonságban vannak az acélgyárból kimenekített emberek.

2022. május 04. 06:42
null

A Sky News arról tudósít, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bejelentette: ma 156 ember érkezett Zaporizzsjába, miután kimentették őket a mariupoli Azovsztal acélgyárból. „Végre megvan az eredmény, az első eredménye a mariupoli Azovsztallal végzett evakuálási műveletünknek, amelyet nagyon régóta szervezünk. Sok erőfeszítésbe és hosszú tárgyalásokba került ezt elérni” – mondta az ukrán elnök esti videóüzenetben.

Hozzátette: „A kimenekített emberek több mint két hónapot töltöttek menhelyen.

bombák és ágyúzások elől rejtőzködve. Végre ezek az emberek teljesen biztonságban vannak. Kapnak segítséget”.

Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
O5-1-A
2022. május 05. 06:04
Amúgy jóval korábban, 2 hónappal ezelőtt kellett volna már nyugat-ukrajnába menekíteni a civileket. Ez a komédiás azt hitte, hogy csak blöffölnek az oroszok, mióta blöffölnek az oroszok? Már akkor kellett volna cselekedni, amikor elismerte Putyin a donyecki és luhanszki népköztársaság függetlenségét...
szürkeSzarvas
2022. május 04. 09:58
Z.a (szintén zsidó) babkormánnyal a donbasziak gyilkoltatásával 14 x10 exp3) az azovisták által kiprovokálták az orosz beavatkozását-titokban modern ezközökkel és minden egyébbel ellatva az ukit-a deep state zsidók által-csapdába léptetve az oroszt,hogy az Eura (!) kényszeritett(!) "szankciókka" mindkettőt tönkre tegye. "Ügyes"-ahogy a Kohn mondja a viccben. :)
Rugo
2022. május 04. 09:48
Zelenszkij pofátlanul hazudik. Eddig is az ukránok akadályozták a civilek evakuálását.
Dicsértessék
2022. május 04. 09:00
Tipik példája a liberálnáci néphúlülyítésnek az, hogy ezekről az evakuálásokról ugy beszélnek, mintha az ő sikerük lenne. Mintha valami fantasztikus katonai akció valósult volna meg. Holott csak arról van szó, hogy az oroszok ezt megengedték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!