Az ukránok sokkal több embert veszítenek, mint a háború elején

2022. május 14. 11:01

Ukrán törvényhozó beszélt arról Amerikában, hogy egyre nagyobbak a veszteségeik.

2022. május 14. 11:01
null

A CCN beszámolója szerint az Egyesült Államokban járt egy ukrán törvényhozó, Alekszandra Usztinova, aki szerint Amerikának légvédelmi rendszereket és vadászgépeket kellene adnia Ukrajnának. A hölgy arról beszélt, hogy sokkal nagyobb veszteségeket szenvednek a csatatéren, mint korábban. Hangsúlyozta:

pokoli a fronton a helyzet, sokkal több katonát veszítenek, mint a háború első szakaszában.

Usztinova úgy véli, a háború megváltozott: azt hangoztatta, hogy már nem MIG-ekre, sokkal inkább F-16-osokra lenne szükségük, hogy hatékonyan szembe tudjanak szállni Oroszországgal.

A CNN megemlíti, hogy az ukrán küldöttségben egy civil aktivista is jelen volt, aki azt mondta az amerikai újságíróknak és döntéshozóknak, hogy

az ukránok egyszerűen nem nyerhetik meg a háborút szovjet felszereléssel, mert Oroszországnak több szovjet felszerelése van,

nem tudnak lőszert szerezni az ilyen fegyverekhez, végül pedig Oroszországnak nemes egyszerűséggel több fegyvere és katonája van.

Fotó: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göby
2022. május 15. 13:00
Ez tuti valami orosz agymosó, propagandista fakenews ... Hát Zselé egyedül naponta 100000 oroszt öl meg és 10000 ukránt szül, minden golyó elé beugrik, amit egy honfitársára kilőttek és az összes bomba alá áll majd bekapkodja őket, mint kacsa a nokedlit ... Én nem hiszek ilyen mocskos hazugságnak ...
Robert69
2022. május 15. 07:37
Kíváncsi vagyok ki és mikor fog csapatokat követelni, F16? miért nem mindjárt F22? Ki vezetné? Egy átképzés nem egyszerű, még a legjobb pilótáknak sem. Nem beszélve arrol meddig tart, amig kellően felkészülnek arra, hogy be lehessen vetni őket élesben. Bár ahogyan most állnak a dolgok lesz rá idejük bőven.
krampus
2022. május 15. 01:01
Ez is egy ursula fele kvota no a politikaban! F16 kell, miert nem inkabb F18?Azt hiszi a buta picsa, hogy majd megtanuljak kezelni a repcsiket 2 nap alatt! Max arra lesz jo, hogy berepulo utjukon leszedik oket az orosz raketak. Azert a csoro koznep ukranoknak milyen erzes lehet latni, hogy egy MZP es bandaja vezeti eddig is csodos orszagukat a szethullas fele!
Hedy
2022. május 15. 00:52
Erre csak most jöttek rá? "az ukránok egyszerűen nem nyerhetik meg a háborút szovjet felszereléssel, mert Oroszországnak több szovjet felszerelése van, nem tudnak lőszert szerezni az ilyen fegyverekhez, végül pedig Oroszországnak nemes egyszerűséggel több fegyvere és katonája van."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!