Brutális videó egy ukrán kultúrház elleni rakétatámadásról

2022. május 20. 21:11

A támadásban legkevesebb hét ember, köztük egy 11 éves gyermek sérült meg.

2022. május 20. 21:11
null

A kelet-ukrajnai harkivi régióban található Lozova városában orosz rakéta csapódott a helyi kultúrház újonnan renovált épületébe, és szinte a földdel tette egyenlővé azt – számol be a Portfolio. Az esetről Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, a megszállók ellenségként kezelik a kultúrát, az oktatást és a humanitást. A támadásban legkevesebb hét ember, köztük egy 11 éves gyermek sérült meg.

Olekszandr Tkacsenko ukrán kulturális és információs miniszter Twitter-oldalán kamerafelvételt tett közzé a támadásról.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bacunayagua
2022. május 21. 19:30
És szegény madárkák, hogy megijedtek. Az ártatlan kutyusok össze-vissza futkosásáról már nem is beszélek.
hegyaljai
2022. május 21. 19:21
Tudjuk, hogy az oroszok egy buta népség. Ész nélkül lőnek mindent. Vagy mégsem? Amit az ukrán médiából tudunk és látunk, mindig kultúrházat, színházat, kórházat találnak el. Laktanyát, fegyverraktárat soha! Tehát precíziósan lőnek polgári célpontokat. Azért ez nem lehet véletlen. :) Bár ennek ellentmond, hogy amikor Kárpátalján az első orosz rakéta becsapódott (állítólag) egy vasútállomásba, akkor az ukrán hatóságok megtiltották a civileknek, hogy fényképeket osszanak meg róla. Vajon mi látszott volna azokon?
DrPepper
2022. május 21. 17:13
Ha már kultúráról van szó, nem az oroszok tiltatják le politikai okokból az ukrán Lisitsa koncertet.
Gyzoltan
2022. május 21. 14:14
Már az elmúlt évszázad második felében oda jutott a technika, hogy a világűrből a csuklódon hordott órádról megállapíthatták, hogy pontosan jár e... S azóta... Bizonyára nem véletlenül ott robbant az a rakéta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!