Legkevesebb huszonheten haltak meg egy ukrajnai tömegbalesetben

2022. május 04. 07:15

Egy busz, egy személyautó és egy üzemanyag-szállító teherautó karambolozott.

2022. május 04. 07:15
null

Legalább huszonhét halálos áldozata van egy súlyos közúti balesetnek a nyugat-ukrajnai Rivne megye dunói járásában – közölte a helyi rendőrség kedden. A tájékoztatás szerint a baleset a Kijev-Csap országúton, Szitne település térségében történt, egy távolsági busz, egy személyautó és egy üzemanyag-szállító teherautó karambolozott. A baleset okának kiderítésére vizsgálatot indítottak – írta meg a Kárpáthír.

Nyitókép: Facebook

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2022. május 04. 12:00
Pusztulnak ezek maguktól is. Aztán ezeket is a háború áldozataiként fogjuk viszont látni valami tömegsírból előkotorva.
Alcofrybas
2022. május 04. 08:21
Mindennapi Ukrajna. Románia sokadik hatványon. Egy Porsche vagy egy Marussia belehajt egy lovaskocsiba. „Fater, küggyed ide most, ami maradt! Figyejj, még itt ég valami busz, meg f.om se lát semmit, tartálykocsi is lángol... Figyi, küggy inkább helikoptert! Forgatunk a csajokkkal, Fater! Nem érek rá itt  sz.kodni! Német külügybe is várnak még!”
néhai Ch.Pilot
2022. május 04. 08:07
Pár nap múlva ugyanezek a képek egy brutális orosz támadás "bizonyítékául" szolgálnak majd...
Medve László
2022. május 04. 07:53
Sajnálom szerencsétlen áldozatokat! Feltűnő, milyen jó út van Ukrajnában, ahol afrikai szinten a gazdaság. A Budapest környéki utakat járva van amiben Ukrajna sokkal előrébb tart Magyarországnál. (Románia szintén) Tengelytörő gödrök fél-egy év múlva még ugyan úgy... Szégyen, felelős nincs, magas fizetések bezzeg vannak az útügyben is.. Ha már nem dolgoznak meg érte, zavarják el őket, az úthelyzetnek úgyis mindegy, legalább lesz pincérnek meg segédmunkásnak utánpótlás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!