Elhunyt Mino Raiola, a világ egyik legbefolyásosabb futballügynöke

2022. április 30. 16:59

Az olasz üzletember ötvennégy éves volt.

2022. április 30. 16:59
null

Ötvennégy éves korában szombaton elhunyt Mino Raiola, a nemzetközi futball egyik legbefolyásosabb játékosügynöke. Az olasz üzletember halálhírét két nappal ezelőtt már elterjesztette a nemzetközi sportsajtó, ezt azonban akkor saját maga cáfolta.    

Raiola Hollandiában nőtt fel, karrierje elején innen segített olyan játékosoknak Olaszországba szerződni, mint Dennis Bergkamp és Wim Jonk. 

Első saját sztárügyfele a cseh Pavel Nedved volt, aki 2003-ban a Juventus futballistájaként megnyerte az Aranylabdát.   

Raiola – aki euró tízmilliókat keresett évente a közvetítésével létrejött átigazolásokból – számos klasszis ügyeit intézte, egyik „kedvence” Zlatan Ibrahimovic, akivel jó barátságot is ápolt, mellette például a francia világbajnok Paul Pogbát, a legújabb generációból pedig a norvég Erling Haalandot is képviselte.

(MTI)

Nyitókép: VALERY HACHE / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. május 01. 16:41
Elöször azt hittem erről az emberkereskedőről, hogy szegény Gesztesi Karcsi
c.critical
2022. május 01. 01:17
Most már akkor tényleg? Mert akkor sajnálom. A minap még tweetelte, hogy tele van a fasza azokkal, akik 4 hónap óta kb naponta a halálhírét keltik....Erre tessék.
rugovics tibusz
2022. április 30. 22:59
Jobb lesz a világ nélküle.
Ólat a trolloknak
2022. április 30. 19:39
Mazochista ez a fickó. Egyszer is bőven elég meghalni, nemhogy hetenként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!