Ilyen volt Orbán Viktor vatikáni magánkihallgatása Ferenc pápánál

2022. április 21. 14:54

A Vatikáni Médiában jelent meg a rövid videó a miniszterelnök látogatásáról.

2022. április 21. 14:54
null

Orbán Viktor miniszterelnök választások utáni első külföldi útjaként ma hivatalos látogatást tett a Vatikánban, ahol magánkihallgatáson fogadta őt Ferenc pápa.

Orbán: Arra kértem Ferenc pápát, hogy támogassa a béke érdekében tett erőfeszítéseinket
A magyar történelem logikájából az következik, hogy Magyarország megkülönböztetett módon tekintsen a kereszténység központjára, a Vatikánra és a Szentatyára – hangsúlyozta Orbán Viktor a Vatikánban. Bővebben is érdekel...

A magyar történelem logikájából az következik, hogy Magyarország megkülönböztetett módon tekintsen a kereszténység központjára, a Vatikánra és a Szentatyára – hangsúlyozta Orbán Viktor a Vatikánban.

Nyitókép: MTI/Vatikáni Média

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borzas63
2022. április 21. 19:10
A Szentatyák..(II:Szent János Pál stb) tudnak valamit........Hogy is szólt?"Nem azért kapod amit tettél,hanem amit tenni fogsz".II.Szt.János Pál
BossN
2022. április 21. 18:36
Kerrsztény ország keresztény Miniszterelnöke első útja Ferenc pápához vezet. Büszke vagyok rá!
megfejtô
2022. április 21. 17:43
Orbán elszigetelve, pedig csütörtök van. Keddenként bukik. Szép látogatás. A pápa szerintem komálja a Viktort.
syphax
2022. április 21. 17:24
Nagyon visszafogott és excluziv audiencia. Ahol tolmácsként jelen volt Vértesaljai László S.J. JEZSUITA IS, A VATIKÁNI RÁDIÓ MAGYAR NYELVŰ ADÁSÁNAK FŐSZERKESZTŐJE, és őexcellenciája Habsburg Lotharingiai Eduárd főherceg Magyarország Vatikáni Nagykövete, valamint Lévai Anikó asszony, Dr.Orbán Viktor Minisztereknök úr felesége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!