Gyermekkori fotót osztott meg a királyi család a szülinapos II. Erzsébetről

2022. április 21. 14:27

A királynő ma ünnepli 96. születésnapját.

2022. április 21. 14:27
null

II. Erzsébet 1952. február 6-a óta Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának, valamint a nemzetközösségi királyságok királynője, a Nemzetközösség és az anglikán egyház feje, a hit védelmezője – írta a Ripost csütörtökön.

A cikkből kiderült, hogy Erzsébet

a leghosszabb ideje regnáló brit uralkodó, és egyben a legrégebb óta regnáló női uralkodó a világon.

A brit uralkodónő 1926. április 21-én látta meg a napvilágot Mayfairben. Immár két éve ünnepli a születésnapját Fülöp herceg nélkül, akit 2021 áprilisában veszítette el.

Úgy tudni, a királynő Sandringhamben, családja körében tölti a következő napokat – derült ki a cikkből.

II. Erzsébet születésnapja alkalmából a királyi család egy különleges fotót is közzétett hivatalos Facebook-oldalukon. A fotón a királynőt kétéves kislányként láthatjuk.

Nyitóképen II. Erzsébet királynő kislány korában. Fotó: A királyi család Facebook-oldala

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. április 21. 18:46
Szép és cuki kislány volt.
annamanna
2022. április 21. 17:11
"Immár két éve ünnepli a születésnapját Fülöp herceg nélkül, akit 2021 áprilisában veszítette el." Egy év alatt két évet lenyomott, ezt nevezem tempónak. Utolérhetetlen az öreglány.
vastaps
2022. április 21. 15:57
...erzsi , te huje szuka . Kibaszhattad volna a tomeggyilkos , alkesz geci csorcsilt a francba , de te neeeeem... Babu vagy erzsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!