Az osztrák kancellár a Putyin-találkozóról: Kemény és nyílt volt

2022. április 11. 19:48

Karl Nehammer az első európai vezető, aki a háború kezdete óta találkozott Putyinnal.

2022. április 11. 19:48
null

Egyenes, nyílt és kemény volt a párbeszéd Putyinnal, mondta az osztrák kancellár hétfőn, miután találkozott az orosz elnökkel – olvasható a 444.hu cikkében. A portálon azt írják: Karl Nehammer másfél órát beszélgetett az orosz elnökkel,

legfontosabb üzenete az volt, hogy a háborút azonnal be kell fejezni, mert egy háborúnak csak vesztesei vannak.

Az osztrák kancellár emellett számos témát érintett, a bucsai tömeggyilkosságot is, hogy ezzel mozdítsa elő, ha nem is a békét, de az előrelépést például a humanitárius segélyek, időszaki tűzszünetek terén. A találkozóról az orosz elnök stábja nem adott ki beszámolót.

Nehammer az első európai vezető, aki Oroszország ukrajnai háborújának február 24-i kezdete óta találkozott Putyinnal.

Az utazás elmondása szerint hirtelen ötlet volt: a vasárnapi kijevi útja közben találta ki. Szándékáról később tájékoztatta Berlint, az Európai Bizottságot és Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Fotó: Michael Indra / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 12. 15:34
békét
Monostor
2022. április 12. 14:16
Az orosz ujsagok az osztrak latogatasrol ugy szamoltak be, hogy Ausztria a maga szamara uj, feltehetoen elonyosebb felteteleket probalt Putyintol kieszkozolni a Baumgartenben talalhato gaz eloszto csomopontra hivatkozva. Ezert allitolag zsarolni probalta Putyint es tobbek kozt meszarosnak nevezte Oroszorszagot. Putyin a zsarolasnak ellenallt es minden baratsagtalan orszag szamara ugyanazok a feltetelek maradnak.
gallfec
2022. április 12. 10:06
" Az osztrák kancellár emellett számos témát érintett, a bucsai tömeggyilkosságot is, hogy ezzel mozdítsa elő, ha nem is a békét, de az előrelépést például a humanitárius segélyek, időszaki tűzszünetek terén. " ------- Baszus, akkor az uborka eltevésről nem is beszéltek ? Hova jutottunk !
masikhozzaszolo
2022. április 12. 09:51
Hát, vagy találkozott Putyinnal, vagy nem. Hol a közös fotó? Hol az osztrák kancellár véres keze, ahogy a véreskezű, gyilkos agresszorral kezet fog. Amivel legitimizál. Orbánt biztosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!