Német lap: Zuhanyozz kevesebbet, csökkentsd az energiaköltségeket

2022. április 19. 14:28

„Elegendő ezt a négy testrészt lemosni” – ajánlja a német Bild magazin.

2022. április 19. 14:28
null

Robert Habeck szövetségi gazdasági miniszter az orosz energiaellátástól való függőségre való tekintettel energiatakarékosságra szólította fel a németeket, ennek jegyében pedig a Bild a következő címmel közölt cikket: 

Zuhanyozz kevesebbet, csökkentsd az energiaköltségeket”

„A zuhanyzás vagy fürdés nélkülözése, vagy a gyakoriság csökkentése – nem higiéniaellenes ez? Nem, éppen ellenkezőleg! Mert az, hogy nem tesz különösebben jót a bőrnek, ha minden nap szappannal súroljuk és mossuk le, nem újdonság” – írja a lap, hangsúlyozva, hogy ez nemcsak a németek bőrének tesz jót, hanem Putyinnak is borsot tör az orra alá. 

A lap megkérdezett egy bőrgyógyászt is, hogy alátámassza a lap állítását, az orvos pedig azt mondta, a napi zuhanyzás megszüntetése következtében elszaporodnak a jó baktériumok a bőrön, aminek következtében például elmúlhat az ekcéma. A kellemetlen testszag pedig a bőrgyógyász szerint három hét alatt elmúlik. 

Nyitókép: Roland Weihrauch / DPA / AFP

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2022. november 06. 20:30
Ne fürgyééé le.Ha már volt, akkor ismételtem. :D Amúgy a Mandi mi a faszért ad fel jobboldalon az ajánlóban ezer éves cikkeket?
palicsi
2022. október 04. 18:02
Két éve még, Ursula van még lejjebb megmutatta, hogy kezet kell mosni (a covid ellen), most meg ne fürgyé le?
Ricsibmf
2022. szeptember 11. 13:08
Ne fürggyél le? Inkább HUXIT!!!!!
Dezsőke
2022. augusztus 26. 08:04
A SZANKCIÓKKAL EURÓPA VÉDELME ÉRDEKÉBEN LE KELL ÁLLNI, MÉG TÉL ELŐTT HELYRE KELL ÁLLÍTANI EURÓPA ENERGIABIZTONSÁGÁT! a szankciók nem alkalmasak a béke előmozdítására. márpedig ez volna a céljuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!