Szlovákia kiutasít három orosz diplomatát

2022. március 14. 22:02

A három érintett diplomatának 72 órán belül el kell hagynia Szlovákia területét.

2022. március 14. 22:02
null

Szlovákia kiutasít három, Oroszország pozsonyi nagykövetségén szolgálatot teljesítő diplomatát – jelentette a TASR, szlovák közszolgálati hírügynökség a szlovák külügyminisztérium szóvivőjére hivatkozva hétfőn. A szlovák külügy a döntést azzal indokolta, hogy Pozsony megítélése szerint a három diplomata a diplomáciai kapcsolatokról szóló Bécsi Egyezménnyel összeegyeztethetetlen tevékenységet folytatott. A külügyminisztérium továbbá közölte: döntését a szlovák hírszerzési forrásokból származó információk alapján hozta meg.

 A három érintett diplomatának 72 órán belül el kell hagynia Szlovákia területét.

Ez az indokolatlan akció nem marad válasz nélkül”

– idézte az orosz külügyminisztérium válaszát a TASZSZ orosz hírügynökség hétfőn este.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. március 15. 07:25
Megy minden a liberális téboly, a liberális őrület jegyében, ahogy az EU, a NATO cionista vezetői kívánják... Ezek az EU-s konkvisztádorok most látják alkalmasnak az időt Oroszország felprédálására? -ezektől a degeneráltaktól meg sem érdemes kérdezni, hogy; normálisak vagytok? Mivel nem normálisak, cionisták, vagy zsidók, nem képesek felmérni saját állapotukat!
Frutti
2022. március 15. 07:21
UKRAJNA TE DRÁGA "Ukrajna a maga fasiszta, felfegyverzett csapataival tömegmészárlásokat hajtott végre a civilek ellen Kelet-Ukrajnában. Ezt szabad volt elhallgatni hónapokig a nemzetközi sajtóban, hogy több mint 6000 civilt mészároltak már le? Tehát Ukrajna se egy demokratikus mintaállam, rendesen felfegyverzett náci osztagok ellenőriznek számos pontot és területet ebben az országban. Tehát itt se működik semmi a nyugat-európai demokráciából nem lehet átvinni." ÓDOR JÁNOS LÁSZLÓ Kontra "Ezt szabad volt elhallgatni hónapokig a nemzetközi sajtóban, hogy több mint 6000 civilt mészároltak már le?" Az a 6000 valójában kb. 10 000 volt a mostani háborúig. Aktuális példa: Mariupol Donbasz nyugati részén van a tengerparton, a lakosság döntő többsége orosz. Miután 2014-ben az ukrán neonácik elkezdték a Dombaszi, Luhanszki mészárlást megalakult a két köztársaság és elfoglalták a várost. Aztán az ukránok visszafoglalták és pogromot rendeztek a civil lakosságon. Napjainkban a neonáci AZOV "védi". Mariupolból nem engedték a nőket, gyerekeket kimenekülni, halomra gyilkolták a civileket. Azt terjesztették, hogy már az orvosok is halottakat temetnek tömegsírokba, akiket az orosz bombázás, tüzérségi tűz ölt meg. 2014-ig a CIA fogta be az oligarchákat, az Open Society leánycégei uszították a befolyásolható civileket. A Majdanon egy CIA szolga oligarcha magánhadserege lőtt a rendőrökre és a civilekre is, aztán a mainstream média világgá kürtölte, hogy Janukovics adott parancsot a rendőröknek, hogy lőjön a tüntetőkre. Egy ideig a youtube-on fent volt egy videó amin a magánhadsereg a Majdanra menetben "bemelegítésként" lelő néhány embert. Ami egyszer felkerült a netre az már ott is marad. Garantált, hogy nem csak nekem van meg. Ez még fent van, egyértelmű bizonyíték a CIA és OSF szervezésre: https://youtu.be/xmraazAPx-A kiss.istvan770
Gèbi
2022. március 15. 05:53
ilyen amikor a verebek kardot rántanak
Draco Paladin
2022. március 15. 05:53
Csak Orbanek dedelgetik meg mindig az putyko kemeket, el lesz szamoltatva a mocsok banda hazaarulasert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!