Molotov-koktélt dobott egy férfi a Kremlre

2022. március 23. 17:01

A házilag készített fegyver több helyen is égésnyomot hagyott.

2022. március 23. 17:01
null

Az esetről készült felvételen kivehető, amint egy ismeretlen férfi Molotov-koktélt dob az orosz elnök hivatalos rezidenciájára – írja a Tények.hu.

A támadás következtében lángok csaptak fel. A Kreml falain ugyan nem jutott át a házilag készített fegyver, de több helyen hatalmas égésnyomot hagyott maga után, és még a fű is lángra kapott az épületnél.

Moszkva még nem reagált a történtekre – írja a portál.

Nyitókép: Nyitókép: MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2022. március 24. 08:07
Mondom, Moszkva már ostrom alatt áll, a zUSA és a zukrán propaganda szerint. Közröhej. Mondjuk ha összevetjük Marxi festékdobálós performanszával Budapesten, akkor ez még mindig tökösebb.
Dezsőke
2022. március 24. 08:04
nagy hibát követtek el az oroszok (az orosz nép) gyalázásával, szankcionálásával, értelmetlen büntetésével, mintha ehhez bárkinek joga lenne. nagy hibát a becsületes orosz nép ellen és nem kevésbé önmaguk ellen. az oroszok elleni gyűlöletkeltés, kirekesztés, megkülönböztetés megalázó az egész civilizált emberi közösségre nézve.
iIonah
2022. március 24. 06:47
Még mindig nincsen levágva a keze?
Tehetős Totó
2022. március 24. 05:39
A merénylőt Martin Martirovics Guljásovnak hívják...Harci "Partizán" Marci orosz fordítása....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!