Kivonják a belorusz deszantosokat az ukrán határ mellől

2022. március 22. 14:24

A hírt a belarusz csapatok mozgását figyelő lap közölte.

2022. március 22. 14:24
null

A 38. breszti különálló gárda deszantosai visszatértek az ukrán határ közeléből az állandó bevetési pontjukra – hivatkozik a belarusz védelmi minisztérium közlésére cikkében az Index.

A hírt a karpat.in.ua közölte a MotolkoHelp belarusz csapatok mozgását figyelő lap közlése alapján.

A lap információi szerint páncélozott szállítókocsik haladtak Bresztbe, ami részben blokkolta a város forgalmát.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/STRINGER

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2022. március 23. 06:11
Nincs szükség a belorusz csapatokra. Nyugat Ukrajnát Lengyelország fogja megszállni. Kb. Lembergig lengyel lesz.
Akitlosz
2022. március 22. 15:36
A képen látható fajta, nem bekeretezett Z betű a Krímből kitört orosz csapatokat jelöli valamint délkeleten a donyecki és a luhanszki csapatokat. A kép tehát nem készülhetett északon, így nem ábrázolhatja a cikkben foglaltakat.
DrPepper
2022. március 22. 15:35
Egy ilyen konvojjal én is találkoztam útban hazafelé a szlovákiai síelésből 15-én. Félre is kellett húzódnom, nehogy véletlenül elkapjon az egyik. Na akkor megcsapott a háború szele.
Akitlosz
2022. március 22. 15:04
A Mandiner már megint gagyi cikket tett ide. A képen nem fehérorosz deszantosok vannak, de még csak nem is fehéroroszok, de még csak nem is oroszok Fehéroroszországban. Mindez a járműre festett Z betűből egyértelműen tudható. A cikk illusztrációja HAMIS. Nem az van rajta, amit a cikk állít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!