Beintett Putyinnak Rebel Wilson

2022. március 14. 16:06

Az ausztrál színésznő a vasárnapi BAFTA-díjátadón mutatta be középső ujját az orosz elnöknek.

2022. március 14. 16:06
null

Rebel Wilson ausztrál komika és színésznő a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztóján a CODA című film betétdalát éneklő Emilia Jonest konferálta fel. A film egy tinédzser nagykorúvá válását követi nyomon egy olyan családban, ahol a család többi tagja siket.

A színésznő arról beszélt, hogy a brit és az amerikai jelnyelv különbözik egymástól, majd hozzátette, hogy szerencsére van, amit minden jelnyelven ugyanúgy fejeznek ki. „Minden jelnyelven ez Putyin gesztusa”  – mondta és középső ujjával beintett a kamerának.

Ahogy az a hgv.hu cikkéből kiderült,

a díjátadón nem csak ő tiltakozott Ukrajna lerohanása ellen.

Többen, köztük Benedict Cumberbatch, A kutya karmai közt főszereplője ukrán színekből álló, sárga-kék kitűzőket viseltek. Cumberbatch elmondta, hogy „nagyon ijesztő és szomorú időszak ez”. Hozzáfűzte, hogy a kitűzője csak egy gesztus, amire az emberek azt mondják, hogy üres gesztus, ez úgy érezte, hogy ez az, amit megtehet ezen az estén.

Nyitókép: Youtube

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. március 14. 22:07
A liberális tébolyt, őrületet táplálni kell, nehogy valami lazaság folytán, az emberek normálissá, emberekké váljanak!
Lajoss
2022. március 14. 21:29
Ahelyett,hogy végre likvidálná valaki azt az elmeháborodott kágébés gyilkost!
Málaga21
2022. március 14. 21:29
Kemény mint a Tarzan sarka.
briganti
2022. március 14. 19:40
Mandi, wazze! WTF ez az új felületet......sem x-elni, se videót nézni nem lehet....csak megsúgom, a való világban ha egy ilyen munkát valaki átvesz, azt úgy kibasszák mint macskát szarni....nem akarok ötleteket adni. Hja, de.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!