Bakondi: Az ukrajnai helyzetnek nem volt hatása az illegális migrációra

2022. március 13. 19:47

Az idén már több mint 30 ezer illegális határátlépőt fogtak el.

2022. március 13. 19:47
null

Bakondi György, a miniszterelnök biztonsági főtanácsadója az M1 csatorna vasárnap esti műsorában kifejtette: mostanáig több mint 30 ezer illegális határátlépőt fogtak el. Ez több mint a tavalyi év hasonló időszakában – jegyezte meg, hozzátéve: összesen 260 embercsempész ellen indult eljárás.

A főtanácsadó rámutatott: most az is jól látható, hogy

milyen, amikor asszonyok, gyermekek, öregek menekülnek, és milyen az, amikor fiatal férfiak érkeznek a határokra iratok nélkül, rátámadva a rendőri erőkre.

Bakondi György kitért arra is, hogy az ukrajnai háború elhúzódása, annak Ukrajna nyugati területére való kiterjedése miatt még az ENSZ által korábban becsültnél is többen kereshetnek menedéket más országokban, köztük Magyarországon is.

(MTI)

A nyitóképen elektromos határzárra figyelmeztető tábla Röszke közelében.
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 14. 11:14
Gyuri bácsit ezért fizetjük..:)
Muki46
2022. március 13. 22:32
Az ukrajnai helyzet fölerősítette a színesek illegális migrációját. Ugyanis egyrészt a Belorussziában dekkoló színesek ukrajnai menekültnek adják ki magukat, másrészt az Ukrajnában levő színesek felhasználják az alkalmat, hogy Európába utazzanak parazitaként.
Armageddon
2022. március 13. 21:07
Dzsezusz! Már ez is megszólalt?
Gépész53
2022. március 13. 20:59
https://fidesz.ru/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!