Kényszerleszállást hajtott végre a lengyel elnök repülőgépe

2022. március 25. 15:16

Duda Joe Bidenhez utazott épp.

2022. március 25. 15:16
null

Kényszerleszállást hajtott végre pénteken a lengyel elnök repülőgépe, amely a Joe Biden amerikai elnökkel a délkelet-lengyelországi Rzeszówban esedékes találkozóra vitte Andrzej Dudát – közölte a lengyel államfő külügyi államtitkára, Jakub Kumoch.

Kumoch szerint a repülő műszaki hiba miatt fordult vissza Varsóba, majd kényszerleszállást hajtott végre. A lengyel elnök egy másik géppel indul újból a találkozó helyszínére – mondta el az államtitkár a PAP hírügynökségnek.    

Az államfői találkozó programját „kissé módosítják” – közölte Kumoch. Közben a Joe Bident szállító Air Force One repülőgép péntek 14 órakor leszállt a Rzeszów melletti Jasionka repülőterén.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Radek Pietruszka

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2022. március 26. 02:59
Kaczinsky úr lenyelte a mérgezett almát. Bevette a hamis ígérgetést. Erre alapozná a lengyel nép és Európa biztonságának jövőjét. Nyugat ígéretére a lengyel nép hányszor faragott is rá? Hol van a stratégiai látásmód, hol az alternatívák jövőre való modellezése, hol az intuitív előretekintés? Jót tenne pár nap Cheztochowában.
Dicsértessék
2022. március 25. 23:16
De végül azért eljutott a gazdihoz, ugye?
artojan
2022. március 25. 19:26
Miért szállt le ? Rádudált hátulról egy SZUHOJ ?
Dezsőke
2022. március 25. 19:00
HOGY MIT SZERETNÉNK? "Jogosultsága", esélye az ország vezetésére, a béke fenntartására, különösen a mai háborús helyzetben, csak az Orbán kormánynak van. Az emberek bizalma a kormány iránt változatlan. A baloldal kiszámíthatatlan, naponta változó állásfoglalásai veszélyeztetik a békét és biztonságunkat. Átgondolatlan lépéseik, különösen Márki-Zay Péter zavaros, feltételek nélküli "kapcsolatai" kötődései" és szavai és döntései miatt vissza nem fordítható ideológiai, szellemi, részben pedig sajátos fizikai "gyarmattá" válnánk. Ezt nem akarhatjuk! Nem hagyhatjuk magunkat sem ismeretlen távoli érdekektől, sem Gyurcsány Ferenctől, sem Márki-Zay Pétertől megvezettetni. Továbbra is nyugalomban, békében szeretnénk élni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!