Orbán Viktor után újabb európai politikust „alázott meg” a hosszú asztalával Putyin

2022. február 15. 20:56

Ezúttal Olaf Scholz-ot, a német kancellárt nem engedte közel magához az orosz elnök.

2022. február 15. 20:56
null

Újabb európai politikust ültetett több méterre saját magától Vlagyimir Putyin. Mit ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor oroszországi látogatásakor számos baloldali politikus és sajtótermék is arról írt, hogy az orosz elnök megalázta a magyar kormányfőt azzal, hogy egy hosszú tárgyalóasztal végére ültette, több méterre saját magától.

Szabó Tímea az ültetés rendjéről például azt vezette le, hogy a magyar miniszterelnök „még Putyinnál is csak az alattvalói szinten helyezkedik el”.  Azóta Emmanuel Macron is látogatást tett az orosz elnöknél, aki szintén ugyanazt a helyet kapta, de a fényképek tanúsága szerint Olaf Scholz német kancellárnak is ugyanazzal a székkel kellett beérnie keddi látogatásakor.

 Nyitókép: MTI/AP/Kreml/Pool/Mihail Klimentyev

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kibicölő
2022. február 16. 22:46
Na végig olvasva a fejtegetéseket a következő megállapításra jutottam. Példátlan, hogy nem vette senki észre, hogy igenis az asztal kisebb (közel 2-3 mm). Ennek oka az lehet, hogy a két nagyra tartott nyugati vezetővel sokkal hűvösebb volt a tárgyalás légköre. Sasszem timi kibökte. (a csipa mögül!) Nem értékelte senki a csaj éles látását! A diplomáciában pedig még anyanyelvi szinten se tárgyalnak tolmácsok nélkül! Felkészült egy fonnyadvány ez a timi!
MZperXXL
2022. február 16. 14:21
Miért lenne megalázó hosszú asztalhoz ülni? A kerek asztal az éppen aktuális LMBTQ asztaldivat; vagy a négyzet alakú? Hülyeség... Jobb témájuk nincsen?
Öreg Palóc
2022. február 16. 12:08
Ilyen az amikor hazudsz valami ordas nagyot, hogy felhergeld az olvasókat, aztán meg szembe jön a valóság, miszerint járvány idején még a politikusok sem ülnek egymás ölébe !!
formaegy
2022. február 16. 09:19
Bizony, bizony itt nem oldaldíványra ültetik a vendéget, mint a terrorista amcsik. )))))))) Vagy sorba rakott székre (asztal nélkül) a kihallgató "tiszt" előtt.))))))))))) Ez a baja a vergődőknek. Az itthoni ballibesek pedig nem ismerik az asztalt, hiszen a nyugati náci férgeik lábhoz kutyaként elébük dobott moslékot a földről habzsolják. Ennyi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!