Komoly elismerés érte Orbán Viktor politikáját

2022. február 26. 22:43

Méghozzá a tengerentúlon.

2022. február 26. 22:43
null

Komoly elismerést kapott Orbán Viktor politikája a CPAC (Conservative Political Action Center) floridai rendezvényén – írja a Magyar Nemzet. A tengerentúli konzervatívok fontos találkozójaként jegyzett CPAC harmadik napján Dan Schneider, az American Conservative Union (Amerikai Konzervatív Unió) igazgatója méltatta Orbánt és kormányát.

Schneider kiemelte, a magyar kormány hatékonyan állt ellen a migrációs nyomásnak, és most a gyermekek védelmében is élen jár.

Kiemelte, hogy állandó harcok dúlnak Brüsszel és a nemzeti szuverenitásukért küzdő államok, így például Magyarország között. Üdvözölte, hogy az Alapjogokért Központ képviseletében Magyarország is a CPAC-család részévé vált, egyúttal kiemelte, hogy a március végén Budapestre érkező CPAC az első európai, egyben az egyik „legfiatalabb” kezdeményezésük.

A rendezvény más felszólalói is érintették ezeket a témákat, kritizálva például Joe Biden bevándorláspolitikáját.

Kiemelt kép: Twitter

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2022. február 28. 08:26
Egy seggnyaló tetű MÉLTATTA???? No de ILYET????
Ildikó99
2022. február 27. 19:40
Áron igen ez a bal sors
AROON
2022. február 27. 11:07
Miért van az, hogy liberálistol nem látni, észérvekkel alátámasztott, korrekt kommentet sem? Ennyire túltenyésztett, agyhalott banda, mint a libsi oldalon van, csak nálunk létezik? Ez lenne a balsors!!!?
Fed74
2022. február 27. 08:09
Költözik a csutisertés Moszkvába ! Reméljük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!