Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az Apple saját gyártású sorozatában Magyarországgal ironizálnak

2022. február 02. 07:38

Vannak olyan országok, ahol kinyírják az olyan férfiakat, akik 18. életévük betöltése után sem szőrösek, és ilyen hely Magyarország is – tudjuk meg az Apple sorozatából.

2022. február 02. 07:38
null

Az afterparti (The Afterparty) című új sorozat január 28-án debütált három résszel az Apple TV+-on – írja az Index.

A krimi egy 15 éves osztálytalálkozón játszódik, ahonnan az egyik szereplő, a celebbé vált, piperkőc Xavier a társaságot egy afterpartira invitálja a luxusvillájába. Az este azonban nem a tervek szerint halad, ugyanis Xavier gyilkosság áldozatává válik, a tettes pedig a volt osztálytársak egyike lehet.

Magyarországot a volt osztálytársak említik meg az egyik jelenetben, amikor kibeszélik a Dave Franco által alakított gigerli Xaviert, aki az öltönye alá nem vett inget, így mutogatva a meztelen felsőtestét. Ekkor jegyzi meg az egyik szereplő:

Vannak olyan országok, ahol kinyírják az olyan férfiakat, akik 18. életévük betöltése után sem szőrösek, szerinte pedig ilyen hely Magyarország is.

Nyitókép: YouTube / Apple Tv

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. február 02. 17:00
Agatha Christie óta nem fejlődött a krimiírók fantáziája. Egy hidegvérű, eltervezős gyilkos igyekszik minél kevesebb nyomot hagyni, s a minimálisra csökkenteni a lebukás veszélyét, úgyhogy nem egy nagy társasági összejövetelen gyilkol, ahol egy halom ember észreveheti véletlenül is, s ahol akármilyen sokan vannak is, rögtön ismertté és gyanúsítottá válik a rendőrség előtt. Persze regénynek, meg filmnek így érdekes.
khomeini
2022. február 02. 15:10
ha-ha! ha-ha-ha-ha-ha! majd megvesztem, olyan jót röhögtem ezen a kifinomult amerikai humoron
1000bocs
2022. február 02. 11:44
Nem is értem, egy amerikai globalista pöcs miért nem a nemdiktatúra Szaúdiakkal viccelődik...
Járványfigyelő
2022. február 02. 11:22
Majd meglátjuk ki hal ki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!