A fogságba esett orosz katonák között rengeteg a huszonéves

2022. február 26. 17:38

Egy fogságba esett orosz katona állítja, nem önszántából vesz részt a háborúban. A videók hitelességét nehéz megítélni, lehetséges, hogy megrendezettek.

2022. február 26. 17:38
null

Az ukránok szombaton több videót is feltöltöttek a megosztó oldalakra, amelyeken fiatal, huszonéves orosz katonák szerepelnek, akiket a harcok során ejtettek foglyul – írja az Index.

A következő videókról természetesen nehéz eldönteni, hogy mennyire valósak, vagy esetleg az ukrán propaganda részeit képzik.

Az alábbi videón látható fiatalember elmondása szerint Irkutszkból származik, és 2002-es születésű.

 

 

A következő szmolenszki katona és 2000-es születésű.

 

 

Az alábbi katonáról nem tudjuk, hogy milyen idős, de a felvételek alapján nem tűnik idősebbnek, mint az előző kettő.

 

 

A következő videón egy elfogott orosz katona beszél arról, hogy nem önszántából jött Ukrajnába.

 

 

Hangsúlyozzuk, hogy a felvételekről nem lehet tudni mennyiben valósak, vagy csak az ukrán propaganda termékei. Mindenesetre az ukrán külügyminiszter, Dimitro Kuleba is megszólalt az orosz foglyokat illetően. Az orosz anyákat, feleségeket és lányokat arra kérte, hogy követeljék az orosz kormánytól a férfiak hazahívását.

 

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. február 27. 20:22
Kik írják ezeket a cikkeket???????????? Sok a katonák között a huszonéves? Bazdmeg, ki gondolta volna! És még nem is önszántukból mentek?? Nahát! Most megdől a világról alkotott összes elképzelésem! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Interface
2022. február 26. 23:12
Állhir gyár! https://en.wikipedia.org/wiki/Nexta?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202202
elfújta az ellenszél
2022. február 26. 22:09
Az utolsó képen pont nem tinédzser katonák vannak. Ezek legfeljebb donbászi népi milicisták lehetnek, vagy akármi
vastaps
2022. február 26. 21:23
...es nem transz-izek , felhaboriiitto0 !!! Me' hany eves kellene legyen ?? 45?? En 20evesen bevonultam , 21 voltam mikor szabadultam' Buzilibsik. Kurva-anyatok !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!