Márki-Zay Péter nem spórolt londoni útjával

2022. január 27. 16:00

A fóruma helyszínéül szolgáló terem bérletének díja egy estére körülbelül 1,3 millió forint.

2022. január 27. 16:00
null

Mint arról mi is beszámoltunk, szerdán Londonban járt Márki-Zay Péter, hogy ott élő magyarokkal találkozzon. Az eseményt a Facebook-oldalán is élőben közvetítette, s bár az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje az eseményen többször is beszélt a kormány „pénzszórásáról” , érdemes megtekinteni a fórum helyszínét.

Márki-Zay közösségi oldala 116 Pall Mall nevezetű épületet adta meg helyszínül, az 1828-ban átadott épület luxus esküvő- és konferenciahelyszínként hirdeti magát a honlapján

Öt emeletnyi, sokoldalú és rugalmas tereinkkel évente több száz céges alkalmat, privát rendezvényt, ünnepséget és esküvőt bonyolítunk le, vendégeink pazar dekorációval, csodálatos eredeti jegyekkel, korabeli bájjal és egyedi örökséggel találkozhatnak”

– áll bemutatkozásukban. 

Kiderült az is, hogy Márki-Zay Péterék a 116 Pall Mall egyik legnagyobb termét, a Carlton Roomot bérelték ki szerda estére, a fórum számára. Bár erről az épület honlapján nem található információ, ám rendezvényhelyszínek bérlésével foglalkozó honlapon megtalálható, hogy mennyiért lehet kibérelni ezt a termet. 

 ***

Márki-Zay úgy buzdított voksturizmusra Londonban, hogy itthon ellene szólalt fel

A baloldali miniszterelnök-jelölt úgy buzdít a billegő körzetekbe történő átjelentkezésre, hogy bő két hónappal ezelőtt ő és a baloldali pártok pont emiatt fordultak az Alkotmánybírósághoz. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Facebook 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wadaderika
2022. január 31. 08:37
Szereti a rongyrázást, nem egy spórolós fajta.... Csak javasolja...
pollip
2022. január 27. 19:46
Bide pénzét könnyű elszórni. Amikor Gyurcsány ment ki az általa elüldözöttekhez, egy sima pub volt a színhely. Ő nem akart többet áldozni a pártja pénzéből.
lazio154
2022. január 27. 18:47
Volt kancellária miniszter Jánosunk is járt Londonban úgy 10 éve. Ők csak édeskettesben voltak egy teremnek beillő hálószobában. Úgy emlékszem az többe volt mint1,5 millió, és a közösből ment. Jó drága dúgás lett nekünk.
zara
2022. január 27. 18:44
nyugi nem ő fizette...őt fizették...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!