Uniós zöldigazolványt akart intézni aranyhörcsögének egy román nő

2022. január 27. 12:48

Elmagyarázták neki, hogy állatok esetében nincs szükség ilyen dokumentumra.

2022. január 27. 12:48
null

A koronavírus omikron variánsa ismét egyre nagyobb terhet ró a romániai egészségügyi rendszerre, s mint arról a Főtér beszámol, emiatt egyre többen hívják fel a tisztiorvosi szolgálatokat (DSP), hogy tesztelést kérjenek.

A portál azonban egy bizarr esetről ír: a Iași megyei DSP vezetője, Vasile Cepoi szerint egy jászvásári nő azért hívta fel a munkatársait, hogy uniós zöldigazolványt kérjen az aranyhörcsöge számára. A nő ugyanis külföldi utazásra készült, ahova a házi kedvencét is magával vitte volna, és szerette volna bebiztosítani, hogy a hörcsögöt is biztosan beengedjék az országba, ahova készült.

A szolgálat munkatársai végül elmagyarázták a nőnek, hogy nem adhatnak ki ilyen igazolást, állatok esetében nincs rá szükség.

Nyitókép: Bruno Cavignaux / Biosphoto / AFP. Illusztráció.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2022. január 28. 03:12
Naponta hányan másznak át, uniós kerítéseken igazolvány nélkül??? DE A HÖRCSÖGNEK KELL!!! viccUNIJÓ!!!:)))
masikhozzaszolo
2022. január 27. 18:21
Bangónénak hozná, vigaszként. Les Vigas. Határ út vége.
hutogep
2022. január 27. 18:12
Gyanús nekem a hörcsögöm. Múltkor hosszasan nézett, majd kidobott egy darab kakit a ketrecből. Ez értékelhető már biológiai támadásnak?
fogas paduc
2022. január 27. 14:37
Vegye férjül! No problem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!