Lezuhant az indiai vezérkari főnök helikoptere

2021. december 08. 12:51

Kilenc ember utazott a gépen, a vezérkari főnökön és feleségén kívül mind magas rangú tisztségviselők.

2021. december 08. 12:51
null

Lezuhant Indiában egy katonai helikopter, amelynek fedélzetén mások között az ország hadseregének vezérkari főnöke, Bipin Ravat tábornok és felesége utazott – közölte szerdán a légierő. A katasztrófa a déli Tamilnádu államban, Kúnúr város közelében történt, a helikopter Mi-17V5 típusú volt. A Praszat Barati nevű közszolgálati tévé három, kórházba szállított sérültről szólt, de nem lehet tudni, hogy kik ők.

A tévé felvételein lángoló helikopter látható, amelyet helyi lakosok megpróbálnak eloltani. Más helyi sajtóorgánumok szerint kilenc ember utazott a gépen, a vezérkari főnökön és feleségén kívül mind magas rangú tisztségviselők.

(MTI)

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. december 29. 00:18
"Kilenc ember utazott a gépen, a vezérkari főnökön és feleségén kívül mind magas rangú tisztségviselők." A vezérkari főnök mitől nem magas rangú tisztségviselő?
yes_we_can
2021. december 09. 02:49
Bizonyára "kétszázas" felkészítésű vot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!