Brazíliában egy jobboldali és egy baloldali politikus MMA-mérkőzéssel rendezte konfliktusát

2021. december 13. 21:31

Vitájukat utcai harc helyett egy párnázott MMA-ketrecben oldották meg.

2021. december 13. 21:31
null

Az amazóniai Borba város polgármestere és a város volt önkormányzati képviselője MMA-ketrecben rendezte a nézeteltéréseiket az interneten is közvetített meccsen. Simão Peixotót, a Manaustól 90 mérföldre délre fekvő Borba város polgármesterét szeptemberben nyilvánosan kihívta egy ökölharcra a korábbi önkormányzati képviselő, Erineu da Silva.

Peixoto elfogadta a kihívást.

Végül vasárnap megrendezték a meccset, a helyi iskola tornatermében, párnázott ketreccel, a meneteket jelző ringlányokkal és többszáz nézővel. A polgármester nagyon adta a dolgot, ugyanis a Guardian beszámolója szerint többször is végighúzta az ujját a torkán, miközben az ellenfelét bámulta.

A meccs eredményét végül pontozással döntötték el, ahol a bírók a polgármestert hozták ki győztesnek. Egyébként egy, a Madeira partján kiépített strand ügyében szólalkozott össze a két politikus.

Nyitókép: Részlet a meccsből.
Forrás: Twitter

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2021. december 15. 17:02
Dél-Amerikai párbaj. Érdekes lett volna, ha gr. Tisza István és gr. Károlyi Mihály is így párbajoztak volna:)))))
Szittya66
2021. december 14. 20:33
Az előválasztásnak csúfolt bohóckodást is így kellett volna lerendezni! Mondjuk akkor a bolgár nehézsúlyú simán nyert volna!
filopatl
2021. december 14. 18:39
ez is jó https://www.youtube.com/watch?v=8XYgbFC9SCQ
mzperixx
2021. december 14. 11:15
Régebben nálunk is volt ilyen, csak nem ököllel vívtak, hanem karddal. Lásd Tisza István vs. Károlyi Mihály.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!