Guy Verhofstadt: Putyin hasznos idiótái összegyűltek Varsóban

2021. december 04. 20:12

A belga liberális politikus szerint Orbánéknak az Európai Unió szuverenitása mit se számít.

2021. december 04. 20:12
null

Amint arról korábban beszámoltunk, tizenkét konzervatív európai párt vezetője gyűlt össze szombaton Varsóban, hogy egyeztessenek az Európai Unió jövőjéről és a jobboldal jövőbeni szorosabb együttműködéséről. A konzervatív vezetők, köztük Orbán Viktor miniszterelnök, Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés elnökjelöltje, valamint Santiago Abascal, a spanyol Vox elnöke a lengyel kormánykoalíciót vezető párt, a Jog és Igazságosság (PiS) elnöke, Jarosław Kaczyński meghívására érkeztek Varsóba.

Guy Verhofstadt úgy kommentálta az összejövetelt: „Putyin hasznos idiótái összegyűltek Varsóban. Képesek eladni az EU szuverenitását a legtöbbet licitálónak”.

Fotó: Alexandros Michailidis / POOL / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2021. december 06. 08:49
Gondolom mikor nemzetiség szerinti sorakozó volt a katonaságnál, ez is megkérdezte, hogy "és mi belgák hová álljunk"?
Folyékony Szilárd
2021. december 06. 08:37
És ezek a hasznos idióták, az EU hazaárulói, eladják országunkat egy tál lencséért. A csuti tajparasztnál fennállhat még olyan összefüggés is, hogy a csuti KISZ titkárocskáról terhelő adatokkal rendelkezik a volt komcsi KGB vezér, amiket akkor hoz majd nyilvánosságra, amikor abbahagyja az árulást a csuti törpe. Így a csuti slamasztikába került:azt alkalmazták vele szemben amit ő szokott. Megzsarolták komcsi múltjával, így kénytelen Putyin seggét nyalni. Vagy bukik, vagy hazaárul. A másodikat választotta a kreténje.
Reszelő Aladár
2021. december 05. 23:45
Csak hagyni kell beszélni. Eddig egy különc helyi politikus volt hülye véleménnyel. Most az ellenzék miniszterelnök miniszetrelnöltje. Ugyananni ésszeg
Makadám
2021. december 05. 21:05
Bezzeg tüntetőket vízágyúval oszlatni tudtok, belga faszfejek! Szörnyű ez az orbáni diktatúra! Bezzegnyugat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!