Putyin: Oroszországnak nincs köze a lengyel migránsválsághoz

2021. november 13. 10:51

Az elnök kijelentette: Orosz légitársaságok nem szállítottak migránsokat Fehéroroszországba.

2021. november 13. 10:51
null

Oroszországnak nincsen semmi köze a Fehéroroszország és az Európai Unió határon zajló migrációs válsághoz – jelentette ki Vlagyimir Putyin.

Szeretném, ha mindenki tudatosítaná: nekünk ehhez semmi közünk” – mondta az orosz elnök. „Mindenki mindenféle indok nélkül, és minden alkalmat megragadva felelőssé próbál tenni bennünket" – folytatta.

Orosz légitársaságok nem szállítottak migránsokat Fehéroroszországba – ismételte meg.

Szerinte a migrációs válságot a nyugati, ezen belül az európai országok hozták létre, és ennek politikai, gazdasági és katonai okai vannak.   

Putyin reményét fejezte ki, hogy Fehéroroszország nem fogja elzárni az Európai Unióba vezető orosz gázvezetéket. "Lukasenka, mint a tranzitország elnöke, természetesen utasítást adhat európai szállításaink megállítására. De ez a tranzitmegállapodásunk megsértése lenne. Remélem, erre nem kerül sor" – mondta.

(MTI/Kép forrása: MTI/AP/TASZSZ/Szergei Bobiljev)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. november 13. 13:15
Az Eu politikailag "nincs"-amiként Németország és Japán "sincs". A felettük örvénylő "káoszpolitikát" az usai deep state (világuralmista) zsidóbanda vezényli-akik a demenst a halottak szavazataival "választották meg".. :)
brekker
2021. november 13. 12:36
A hírfogyasztók túlnyomó többsége viszont csak a főcímekre reagál érzelmileg. A hazug média így teszi tönkre a demokráciát. Tájékozatlan emberek szavaznak hazug vagy tájékozatlan vezetőkre.
brekker
2021. november 13. 12:30
Mégis minket akar pénzbírságra kötelezni az EU a migránsok miatt.
brekker
2021. november 13. 12:27
Hány migránsról is van szó Fehéroroszország felől? És hány migránst tartóztattunk fel csak mi a saját határainkon? Nagyságrendi különbség a kárunkra. Mégis Lukasenkóval és Putyinnal vannak teli a hírek. Egy jól megszervezett elterelési hadművelet az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!