Autó hajtott egy ünnepi felvonuláson a résztvevők közé Wisconsinban

2021. november 22. 07:20

Legalább egy ember életét vesztette a tömeges gázolásban.

2021. november 22. 07:20
null

Személyautó hajtott egy karácsonyi felvonulás résztvevői közé vasárnap az Egyesült Államokban, a Wisconsin állambeli Waukesha városában, több mint húszan megsérültek – közölte a helyi polgármester és a rendőrség. A CBS amerikai hírtelevízió regionális adója, a Channel 58 úgy tudja, legalább egy ember életét vesztette a tömeges gázolásban. Shawn Reilly polgármester a WITI hírtelevíziónak nyilatkozva elmondta, hogy tudomása szerint már elhárult a veszély. A helyi rendőrség megerősítette, hogy rendőrségi művelet van folyamatban, s felszólította a lakosokat, hogy kerüljék el a belvárost. Dan Thompson rendőrfőnök elmondta, hogy azonosítottak egy gyanúsítottat az ügyben, de egyéb részletet nem említett.

Nem sokkal korábban a Milwaukee Journal Sentinel című amerikai lap számolt be a történtekről. A Channel 58 szemtanúkra hivatkozva közölte, hogy lövések is eldördültek. A közösségi médiában megjelent felvételek szerint egy piros színű utcai terepjáró hajtott hátulról a felvonulóknak. Egy másik videón a rendőrök tüzet nyitottak az útakadályon áttörő járműre. „Ahogy az épületek között sétáltunk, (...)

Aztán hangos csattanást hallottunk és az elütött emberek fülsiketítő sírását és sikolyát” – mondta Angelito Tenorio, a közeli West Allis egyik városi tanácstagja. Hozzátette, hogy az elgázoltak között gyermekek is voltak. A Twitteren több felvételen is látható volt, hogy a rendőrség és a mentősök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az incidens a Milwaukeetól 32 kilométerre nyugatra található Waukesha városában történt helyi idő szerint nem sokkal délután öt óra előtt.

(MTI)

Kép forrása: YouTube

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. november 23. 12:15
Nincs kétség: a bonobo a tettes!
c.critical
2021. november 22. 16:31
"Soros DA of Milwaukee John Chisholm released Darrell E Brooks last week" Megérte futni hagyni múlt héten a fekát. Most nehezebb lesz egy tömeggyilkosság után szabadlábra helyezni, bár nem kétlem, hogy kísérletet tesznek majd rá.
cutcopy
2021. november 22. 09:07
"már elhárult a veszély" Sajnos nem fogták még föl, hogy veszély egyre csak nő..
rollotomasi
2021. november 22. 08:30
Szép kis BLM akció volt abból ítélve, amilyen fotót közzétettek az egyik elkövetőről. Biztos akciós volt valahol a lapostévé, ő meg nem akart lekésni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!