Kenyában hódít Bohár és a Fradi

2021. november 25. 17:35

A riporter/influencer nemrég Kenyába repült, most pedig a helyi fradistákkal posztolt onnan egy képet.

2021. november 25. 17:35
null

Szerda este érkezett meg Bohár Dániel Kenyába. A riporter/influencer a Hungary Helps program keretében utazott az afrikai országba, Azbej Tristan mellett. Csütörtökön bejelentették, hogy újjáépítenek egy jezsuita szerzetesek által működtetett iskolát, amiben az eddigi 100 gyermek helyett immáron 500 hátrányos helyzetű kenyai gyerek tud majd tanulni.

A Fradi pedig a Hungary Helps program keretében sportszereket, sportfelszerelést ajándékozott a kenyai tanulóknak. A bejelentés teljes videóját alább láthatja:

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2021. november 26. 07:53
segítséget odavinni, pipa. bajt nem idehozni, ööö....
Ferenc88
2021. november 25. 22:31
Mehettek volna Somogy, Baranya, Nógrád, Heves, Szabolcs, Jász-Nagykun, Hajdú-Bihar, és Borsod megyékbe is ugyanígy segíteni az ottani hátrányos helyzetű gyerekeken, rajtuk is lehetett volna ugyanígy jótékonykodni.
annamanna
2021. november 25. 18:35
Miért nem az egyház segíti a világ más részein élő nehéz sorsú keresztény testvéreit? Mit csinál az egyház? Milyen üzenetet közvetít, mit ad át ezeknek a kenyai fiataloknak a magyar keresztény egyház? Az állam láthatóan átad egy üzenetet - beszél a fradiról! Hogy lehet a vallást összekeverni a fradival? Szent Puskás Öcsi, imádkozz érettünk? Meg az angyalok rúgják be az ellenfél kapujába a gólt? Miért nem papokat látok a képen, miért Bohár Dánielt látom, meg fradi mezeket látok? Bohár micsoda? Hittérítő? Misszionárius? Hol van a Bibliában olyan, hogy az állam csinálja az egyház feladatát? Ha "A nő nem teáskanna, a férfi nem virágcserép, az anya nem járókelő, a gyerek pedig nem nyugdíjas." - akkor az állam nem egyház. Káin volt az első kontár a Bibliában, aki azt hitte, majd úgy "szolgál az Istennek", ahogyan azt jónak látja. Hát nem lett jó vége a kontárságnak. Ahogyan annak sem lett jó vége, amikor Uzza megfogta az Isten ládáját, vagy amikor Nádáb pedig és Abihu idegen tüzet vittek az Úr elé. Amíg az egyház kórházakat meg egyetemeket tart fenn Magyarországon, az állam hirdeti az evangéliumot a kenyai fiataloknak?
Akitlosz
2021. november 25. 18:13
Kiket hódít? Néger fiúgyerekeket? Pedofil.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!